Va invitam sa petreceti o vacanta de neuitat, la PENSIUNE** CASA-MARIA, situata in orasul Busteni-Poiana Tapului.
VILA SUPERBA, Casa-Maria este situata in orasul BUSTENI, Poiana Tapului, Str. Independentei nr 67. Pozitie privilegiata, pe DN 1 in apropierea punctului de plecare al maxi-taxi-ului, catre Busteni centru la 5 minute si partia Kalinderu la 10 minute sau oras Sinaia 8 minute. Casa-Maria va ofera posibilitati de recreere multiple, impreuna cu prietenii, intr-un cadru pitoresc si atractiv. Arhitectura este deosebita, cu finisaje speciale, ce creeaza o atmosfera intima si placuta.
Un loc ideal pentru petrecerea unei vacante de neuitat sau orice alt eveniment. Vara se pot face foarte multe excursii pe cele mai frumoase trasee din muntii Bucegi,vila fiind situata la mai putin de o ora de mers cu piciorul de Cascada Urlatoare. Din Poiana Tapului pleaca mai multe trasee in Muntii Bucegi, unde veti intalni culmi semete, poteci trecand peste trepte si praguri glaciare, prin grohotisuri si jnepenisuri.


Dotari si facilitati:
COMPONENTA: Vila este formata din 2 etaje.
Parterul are in componenta 2 camere cu 1 grupuri sanitar comun, acces bucatarie complet utilata, veranda (hobby-room) si un living spatios cu masa de 8-12 persoane cu TV-cablu.
Etajul vilei este format din 3 camere cu grup sanitar propriu si dotate fiecare cu TV, bucatarie cu bar complet utilata si living spatios cu masa de 6-10 persoane.
Conditii excelente de cazare.
FACILITATI: loc de gratar in curte, masa cu umbrela in curte, tv cablu, loc de joaca pentru copii, magazin mixt deschis non-stop pentru clientii vilei.
Vila este amplasata intr-o zona linistita, are vedere panoramica spre masivului BUCEGI (CRUCE)si cartierul Zamora.
Vila are centrala proprie de gaze. Posibilitate de parcare a autoturismelor in curte. Amplasament la 50 m din DN1,acces foarte usor atat vara cat si iarna.

Mai multe detalii la www.casa-maria.ro

Date de contact: Laurentiu STAN (Email: ) (Telefon: 0723-247.398)

Cazare Busteni, Valea Prahovei Cazare Busteni Cazare Poiana Tapului
Cazare Valea Prahovei
Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: