Vila Cascada

Vila Cascada

http://www.cascada.ro/ Vila "Cascada" este situata intr-un decor linistit, in zona centrala rezidentiala a cartierului "Poiana Tapului" din statiunea Busteni, beneficiind de un decor impresionant, la baza muntelui, sub vestita Cruce de pe Caraiman. Vila "Cascada" este situata la aproximativ 5 km de centrul orasului Sinaia, si la 2 km de centrul orasului Busteni, in... (Vila Cascada)

Cazare Busteni, Valea Prahovei, Poiana Tapului, Pensiunea Casa-Maria

Cazare Busteni, Valea Prahovei, Poiana Tapului, Pensiunea Casa-Maria

Va invitam sa petreceti o vacanta de neuitat, la PENSIUNE** CASA-MARIA, situata in orasul Busteni-Poiana Tapului. VILA SUPERBA, Casa-Maria este situata in orasul BUSTENI, Poiana Tapului, Str. Independentei nr 67. Pozitie privilegiata, pe DN 1 in apropierea punctului de plecare al maxi-taxi-ului, catre Busteni centru la 5 minute si partia Kalinderu la 10 minute sau oras Sinaia 8 minute.... (Cazare Busteni, Valea Prahovei, Poiana Tapului, Pensiunea Casa-Maria)

Cazare Poiana Tapului, Vila ELENA

Cazare Poiana Tapului, Vila ELENA

Vila dispune de 2 dormitoare duble, 2 bãi, un living cu TV / DVD, o bucãtãrie în stil american utilatã complet si o terasã superbã, situatã chiar la marginea pãdurii, unde se aflã un loc pentru servirea cafelei, o mini-grãdinã botanicã, un loc pentru servirea mesei si o saunã cu infrarosii.  Vila... (Cazare Poiana Tapului, Vila ELENA)

Cazare Poiana Tapului, Pensiunea Paunasul

Cazare Poiana Tapului, Pensiunea Paunasul

Doriti o cazare in Poiana Tapului? In drumul din Poiana Tapului spre Cascada Urlatoarea la aproximativ 200 de metrii dupa ce ati trecut de Hotel Maximilian o sa vedeti o vila cocheta cu flori la balcoane si ferestre albe numita Paunasul. Pensiunea noastra din Poiana Tapului este vesela si primitoare, intima, frumos amenajata astfel incat puteti petrece clipe minuntate altauri de faimilie sau prieteni.  Pensiunea... (Cazare Poiana Tapului, Pensiunea Paunasul)

Cazare Busteni, Poiana Tapului, Vila Iris

Cazare Busteni, Poiana Tapului, Vila Iris

Situatã într-un cadru natural deosebit, la o altitudine de circa 900 m, în cea mai însoritã zona din Poiana Tapului (Zamora), departe de aglomerãrile urbane si poluare, Vila IRIS oferã un confort deosebit si, cu numai cele sase dormitoare duble de care dispune, o intimitate aparte.... (Cazare Busteni, Poiana Tapului, Vila Iris)