Busteni-ul este un loc ideal pentru petrecerea unei vacante de neuitat sau organizarea unui protocol, simpozion sau orice alt eveniment. Vila noastra este situata In orasul Busteni de pe Valea Prahoveni la aproximativ 35 km de Brasov si 130 de Bucuresti. Vila Horia dispune de un teren de 1000 de metrii patrati in care va puteti relaxa si petrece un timp de neuitat. Vila dispune de un living, sufragerie, o bucatarie tip american, sala de sport, 6 dormitoare, 6 bai, toate facand Vila Horia sa corespunda celor mai inalte standarde. Busteni este locul potrivit pentru excursii in munti, o calatorie spre Sfinxul si Babele, monumente naturale rezultate prin coroziunea naturii.

Apelanda la oferta noastra de cazare in Busteni puteti beneficia de asemenea de posibilitati de recreere cum ar fi: tenis de camp (terenul este de zgura si beneficiaza de nocturna), gratar, masa de biliard sau tenis de masa. Pentru cei care vor sa admire natura le punem la dispozitie un telescop.  Posibilitati de parcare - un garaj pentru o masina, plus spatiu exterior pentru patru masini.

La noi puteti ajunge cu masina pe DN1, statiunea Busteni fiind la aproximativ 130 km de Bucuresti. In Busteni, din DN1, faceti dreapta la 100 m dupa borna kilometrica ce indica km-130, pe str. Dimitrie Cantemir nr.3, dupa ce treceti podul peste calea ferata faceti dreapta, apoi urmeaza podul peste Raul Prahova si prima stada la stanga. Vila este situata intre strazile Dimitrie Cantemir si Plantatiei.

Date de contact: Vila Horia (Email: ) (Telefon: 0212-244.586, 0212-242.829, 0745-581.483)

Busteni 1 Busteni Cazare 1 Busteni Cazare Vile
Busteni Cazare Busteni Pensiuni si Vile Busteni PEnsiuni Busteni Valea Prahovei Busteni Cazare Busteni 1 Cazare Busteni Vile Cazare Busteni Cazare Bustnei 2 Cazare in Busteni 1 Cazare in Busteni Cazare pe Valea Prahovei Cazare Pensiuni Valea Prahovei Cazare Valea Prahovei Cazare Vile Busteni Oferte Cazare Bustnei Pensiuni Busteni 1 Pensiuni Busteni Pensiuni in Busteni Pensiuni pe Valea Prahovei Valea Prahovei 1 Valea Prahovei Busteni Valea Prahovei Cazare Busteni Valea Prahovei Cazare Valea Prahovei Vile Pensiuni Valea Prahovei Vile si Pensiuni Busteni Vile si Pensiuni in Busteni Vile Valea Prahovei
Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: