Localizare/Descriere generala :
Pensiunea este amplasata in apropierea Domeniului Stirbey la 19Km de Piata Unirii, 7Km de Aeroportul Otopeni si 12Km de Aeroportul Baneasa intr-o zona deosebit de frumoasa a orasului Buftea incojurata de vestitii codrii ai Vlasiei si de salba de lacuri Colentina unde se pot practica sporturi nautice si pescuit sportiv.
Finisajele de lux din piatra naturala si marmura, combinate intr-un design deosebit ofera turistilor un spatiu plin de eleganata si un aer ozonificat de vestitii Codrii ai Vlasiei, departe de zgomotul si poluarea care ne afecteaza zi de zi.
Aici este locul unde se intalnesc vedetele de film si telenovela pentru a-si juca rolurile sau pentru a si petrece timpul liber. De aici putetii fi martorii unor scene din filme ce se realizeaza in studiourilr MediaproCamere: Toate camerele sunt foarte spatioase avand minim 30 mp,sunt foarte bine isolate termic si fonic. Mobilierul este din lemn masiv cu design deosebit, dusurile sunt cu hidromasaj, tv, internetul,minibarul, aerul conditionat sunt in dotarea standard a acestora, balcoanele oferind o priveliste deosebita spre Codrii Vlasiei, Salba
de lacuri Colentina si Domeniul Stirbey.


Restaurant:

Restaurantul dispune de 50 de locuri avand o terasa si un foisor in aer liber cu un potential de inca 80 de locuri.
Bucataria este cu specific mediteranian cu mentiunea ca, aceasta functioneaza doar pentru mic dejun si mese organizate, pe timpul verii fiind full service.

Facilitati conferinte
La penthouse pensiunea este dotata cu o sala de conferinte cu o capacitate de 40 de locuri.
Piscina exterioara Are o suprafata de 110mp si 3 nivele de adancime (100cm, 130cm, 180cm, cu panta lina intre 130 si 180), este incalzita. Functioneaza numai pe timpul verii
Foisor Deservrste piscine si functioneaza numai pe timpul verii
Sala de fitness Functioneaza la demisolul pensiunii
Sauna Functioneaza la demisolul pensiunii
Loc de joaca pentru copii Este amenajat in asa fel incat copii sa poata fi supravegheati permanent, conferind in acelasi timp piticilor un grad sporit de siguranta si divertisment
Parcare interioara pazita Capacitatea parcarii este de 20 de locuri
Servicii unitate Pastrarea obiectelor de valoare, informatii turistice, trezirea turistilor, transmiterea de mesaje, comenzi taxi, spalat / calcat lenjerie contra cost, inchiriere jocuri (sah, table, remi), servicii telefonice, posibilitatea de a practica sporturile nautice si pescuitul sportiv, preluarea turistilor la cerere, contracost, de la aeroport sau din orice alta locatie din Bucuresti sau Ilfov
Acces din DN 1A Bucuresti-Ploiesti DN 1A Bucuresti-Ploiesti -bd-ul Barbu Stirbey-str.Closca-Aleea cu Brazi,str. Independentei (la intersectia str. Aleea cu Brazi cu str. Independentei se face la dr.)-str. Parului (a treia la dreapta).


Acces din DN 7 Bucuresti-Targoviste DN 7 Bucuresti-Targoviste - dr. Sabareni bd-ul Barbu Stirbey-str.Closca-Aleea cu Brazi,str. Independentei (la intersectia str. Aleea cu Brazi cu str. Independentei se face la dr.)-str. Parului (a treia la dreapta).


Acces din DN 1 Bucuresti-Ploiesti DN 1 Bucuresti-Ploiesti – dr. Corbeanca – Buftea - DN 1A Bucuresti-Ploiesti -bd-ul Barbu Stirbey-str.Closca-Aleea cu Brazi,str. Independentei (la intersectia str. Aleea cu Brazi cu str. Independentei se face la dr.)-str. Parului (a treia la dreapta).

Date de contact: Pensiunea de Vis (Email: ) (Telefon: 0213-124.380, 0742-295.836)

Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: