Pensiunea de Vis

Pensiunea de Vis

... (Pensiunea de Vis)

HOTEL BAMBUS

HOTEL BAMBUS

Situat in zona de Nord a Bucurestiului, departe de aglomeratia si agitatia din centrul-civic al orasului, la 15 minute de Aeroportul Internatonal Henri Coanda si la aceeasi distanta de centrul Bucurestiului, Hotel Bambus , mobilat si decorat in 2009, ofera oamenilor dinamici un cadru modern elegant si discret menit sa satisfaca cererile oaspetilor sai prin serviciile oferite. Oferta de cazare... (HOTEL BAMBUS)

Cazare Buftea, Pensiunea de Vis

Cazare Buftea, Pensiunea de Vis

Localizare/Descriere generala : Pensiunea este amplasata in apropierea Domeniului Stirbey la 19Km de Piata Unirii, 7Km de Aeroportul Otopeni si 12Km de Aeroportul Baneasa intr-o zona deosebit de frumoasa a orasului Buftea incojurata de vestitii codrii ai Vlasiei si de salba de lacuri Colentina unde se pot practica sporturi nautice si pescuit sportiv. Finisajele de lux din piatra naturala si marmura,... (Cazare Buftea, Pensiunea de Vis)

Pensiunea de Vis

Pensiunea de Vis

                ,,PENSIUNEA DE VIS“ clasificata la categoria de 4 stele prin certificatul nr.12432 din 06.11.2008 este amplasata la 19 km de Piata Unirii, la 7 km de Aeroportul Otopeni, 12km de Aeroportul Baneasa si Complexul Expozitional Romexpo, intr-o zona superba a orasului Buftea din apropierea Domeniului Stirbey.... (Pensiunea de Vis)