Cabana "Dana-Maria " este situata in extravilanul comunei Siriu intr-o zona muntoasa a Carpatilor de Curbura; in amonte de lacul de acumulare Siriu la o altitudine de 800 m. Construita si amenajata tipic unei cabane montane imbina armonios frumusetea si linistea acestei pitoresti zone de munte. Cadrul natural, varietatea si complexitatea peisajului, indeosebi in munti si in zona climatica, la care se adauga bogatele elemente de ordin istoric,etnografic si folcloric, ofera turistilor satisfactii deosebite este recomandat iubitorilor de drumetii montane sau relaxare in natura.

Cabana este construita pe doua nivele, dispune de 4 dormitoare la etaj, sala de mese 15 persoane, bucatarie dotata complet, grupuri sociale, bai cu apa calda permanent. Sunt asigurate utilitatile necesare petrecerii unei scurte vacante de vis (electricitate, apa calda, grill, loc parcare sigur, semnal radio in retelele Orange si Vodafone, zone agrement - drumetii, pescuit, etc).

Tarifele practicate sunt in functie de sezon si gradul de ocupare. Pretul basic practicat este de 50 lei/persoana.
Se prefera inchirierea cabanei catre acelasi grup de turisti; dotarile si compunerea cabanei favorizand acest mod de marketing. Pretul practicat in acest caz este de 350 lei/noapte in afara weekend-ului si 400 RON/noapte in weekend. Practicam politica de negociere la inchiriere, oferim facilitati de transport si aprovizionare cu alimente specifice zonei.
Pentru rezervari practicam plata in vans in proportie de min. 10% din pretul de inchiriere. 
Adresa: DN10; Buzau-Brasov; Km 80
Tel- 0751207077 sau 0755391204

Date de contact: Adi POPA (Email: ) (Telefon: 0755391204)

HPIM0787 HPIM0802 Siriu Lake Guesthouse
Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: