Casa Mimi Siriu

Casa Mimi Siriu

Casa Mimi Siriu este situata la jumatatea distantei dintre Buzau si Brasov pe Dn10 la km 77. Casa dispune de doua camere duble si un apartament cu doua camere dotate cu tv, acces la bucatarie, sala de mese si gratar. De vizitat: - Lacul Siriu - Lacul Vulturilor - Cascada Casoca - Vulcanii Noroiosi... (Casa Mimi Siriu)

PENSIUNEA ELENA

PENSIUNEA ELENA

Va multumim ca ne-ati ales! Va dorim un sejur reusit. Speram ca veti ajunge acasa multumiti si odihniti si veti opta si in viitor sa petreceti vacanta la pensiunea noastra. Fata de oferta de anii trecuti, noi am venit in intampinarea confortului turistilor cu dotari suplimentare , ce au darul de a face un sejur cat mai placut, fara a modifica pretul cazarii! Toate camerele au baie proprie, lenjeriile... (PENSIUNEA ELENA)

Orizont popas turistic

Orizont popas turistic

Zona Siriului este parte din tinutul muntos al Carpatilor de Curbura – muntii Buzaului. Aceasta zona, de o frumusete mioritica, este strabatuta de raul Buzau dar si de DN 10. La jumatatea distantei dintre Buzau si Brasov, in mijlocul comunei Siriu, puteti poposi sau petrece o vacanta de vis, intr-un peisaj pitoresc, la Popasul Turistic sau Pensiunea Orizont. Popasul Turistic Orizont – cladire multifunctionala,... (Orizont popas turistic)

Dana-Maria

Dana-Maria

Cabana "Dana-Maria " este situata in extravilanul comunei Siriu intr-o zona muntoasa a Carpatilor de Curbura; in amonte de lacul de acumulare Siriu la o altitudine de 800 m. Construita si amenajata tipic unei cabane montane imbina armonios frumusetea si linistea acestei pitoresti zone de munte. Cadrul natural, varietatea si complexitatea peisajului, indeosebi in munti si in zona climatica,... (Dana-Maria)

Izvorul aninului

Izvorul aninului

Pensiunea este amplasata la 2km de drumul national 10 Buzau- Brasov in afara localitatii fiind inconjurata de padure. Obiective apropiate; Lacul Vulturilor, Cascada Pruncea, Platoul Podul Calului Dotari si facilitati: 12 camere fiecare cu baie proprie, spatiu de sevit masa pentru 50 persoane, bucatarie, posibilitatea de a servi masa, terasa, parcare, tv in fiecare camera, masa tenis, teren... (Izvorul aninului)

Cazare Siriu, Casa Popa

Cazare Siriu, Casa Popa

   Pensiunea este situata in com.Siriu,in extravilan,la 5 km la iesire din Siriu spre Brasov.Este amplasata intr-o frumoasa zona de munte,construita asemeni unei cabane montane si amenajata pentru relaxare si odihna totala.Spatiu amenajat:-parter-living (45 mp),bucatarie complet utilata,baie,mini bar.-mansarda:1 camera dubla cu baie proprie,2 camere triple cu baie comuna,1 camera simpla (total... (Cazare Siriu, Casa Popa)

Cazare Siriu, Pensiunea Elena

Cazare Siriu, Pensiunea Elena

Pensiunea Elena este situata in satul Casoca, localitatea Siriu, judetul Buzau.Aceasta este clasificata de Ministerul Turismului la categoria 2 margarete.Cuvintele sunt de prisos pentru zona in care se afla , cel mai bine este sa vizitati aceasta zona , si sa va exprimati dumneavoastra impresiile.... (Cazare Siriu, Pensiunea Elena)

Cabana Siriu

Cabana Siriu

Cabana Siriu ofera cazare in conditii deosebite si la preturi rezonabile in toate anotimpurile. Detalii la telefon 0724753265 sau site: www.siriu.3x.ro    ... (Cabana Siriu)

Cazare Siriu, Cazare Buzau, Vila Iulia Alexia

Cazare Siriu, Cazare Buzau, Vila Iulia Alexia

Vila este construita din cele mai moderne si durabile materiale de constructie si dotata cu toate elementele necesare unui confort ridicat la cele mai inalte standarde ale turismului actual: instalatii sanitare noi si performante, spatiu, luminozitate si peste tot o curatenie exemplara. Living-room-ul spatios ofera posibilitatea organizarii de petreceri, intalniri de afaceri, zile onomastice sau alte... (Cazare Siriu, Cazare Buzau, Vila Iulia Alexia)

Cazare Muntii Buzaului in apropiere de Barajul Siriu si Cascada Pruncea la Cabana 14 Scaune

Cazare Muntii Buzaului in apropiere de Barajul Siriu si Cascada Pruncea la Cabana 14 Scaune

Noi va putem oferi cazare in Muntii Buzaului in localitatea Siriu in apropiere de baraju Siriu si cascada Pruncea, in doua vile avand o capacitate maxima de 50 de locuri. Conditii: Grup sanitar: 1 la 5 camere/camere cu grup sanitar propriu; Salã de mese. Pret mediu: 25 lei/persoana/noapte (listã detaliatã mai jos). Bucataria este dotatã cu aragaze, frigidere,... (Cazare Muntii Buzaului in apropiere de Barajul Siriu si Cascada Pruncea la Cabana 14 Scaune)