Hostel Litovoi

Hostel Litovoi

Ne adresăm de asemenea clienților tip business cât și turiștilor, oferind o paletă vastă de servicii gata să răspundă tuturor exigențelor dumneavoastră Cele 20 camere pe care le punem la dispoziția distinșilor noștri clienți, dintre care 3 camere pentru o singura persoane, 5 camere de 2 persoane - double, 2 camere twins, 8 camere pentru 6 persoane, și 1 cameră pentru 8 persoane sunt doatate cu baie... (Hostel Litovoi)

Jolly Fun Hotel

Jolly Fun Hotel

Un hotel nou,modern cu o capacitate de 58 camere,3 sali de conferinta,un bar caffe.Clientii beneficiaza de mic dejun inclus,minibar,parcare,internet,telefon,fitness,tv lcd. ... (Jolly Fun Hotel)

Guesthouse Budapest

Guesthouse Budapest

  Vila (casa de oaspeti) din Budapesta va astepta cu camere duble si triple, cu grup sanitar propriu la numai 8 EUR/persoana. Pentru copii sub 14 ani pe gratis. parcarea inclusa in pret. Detalii despre cazare gasiti la www.guesthousebudapest.com ori tel: 00 36 70 312 56 58. Va asteptam cu drag la noi!... (Guesthouse Budapest)

Cazare Bucuresti, Cazare Bucuresti Hoteluri, Hotel Trianon

Cazare Bucuresti, Cazare Bucuresti Hoteluri, Hotel Trianon

Hotel Trianon -  Categoria : 3 stele Hotelul Trianon este situat in inima Bucurestiului, langa cel mai frumos parc al orasului - Cismigiu - si la doar cateva minute de cele mai importante obiective turistice ale capitalei : Ateneul Roman, Opera Romana, Muzeul National de Arta, Teatrul National, Biserica Metropolitana, Palatul Parlamentului si alte cladiri importante si monumente istorice. ... (Cazare Bucuresti, Cazare Bucuresti Hoteluri, Hotel Trianon)