Hostel Litovoi

Hostel Litovoi

Contact:
Ne adresăm de asemenea clienților tip business cât și turiștilor, oferind o paletă vastă de servicii gata să răspundă tuturor exigențelor dumneavoastră Cele 20 camere pe care le punem la dispoziția distinșilor noștri clienți, dintre care 3 camere pentru o singura persoane, 5 camere de 2 persoane - double, 2 camere twins, 8 camere pentru 6 persoane, și 1 cameră pentru 8 persoane sunt doatate cu baie

Jolly Fun Hotel

Jolly Fun Hotel

Contact: Date de contact:
Un hotel nou,modern cu o capacitate de 58 camere,3 sali de conferinta,un bar caffe.Clientii beneficiaza de mic dejun inclus,minibar,parcare,internet,telefon,fitness,tv lcd. 

Guesthouse Budapest

Guesthouse Budapest

Contact:
  Vila (casa de oaspeti) din Budapesta va astepta cu camere duble si triple, cu grup sanitar propriu la numai 8 EUR/persoana. Pentru copii sub 14 ani pe gratis. parcarea inclusa in pret. Detalii despre cazare gasiti la www.guesthousebudapest.com ori tel: 00 36 70 312 56 58. Va asteptam cu drag la noi!

Cazare Bucuresti, Cazare Bucuresti Hoteluri, Hotel Trianon

Cazare Bucuresti, Cazare Bucuresti Hoteluri, Hotel Trianon

Contact: Date de contact:
Hotel Trianon -  Categoria : 3 stele Hotelul Trianon este situat in inima Bucurestiului, langa cel mai frumos parc al orasului - Cismigiu - si la doar cateva minute de cele mai importante obiective turistice ale capitalei : Ateneul Roman, Opera Romana, Muzeul National de Arta, Teatrul National, Biserica Metropolitana, Palatul Parlamentului si alte cladiri importante si monumente istorice. 

Bucuresti