Pensiunea Hanul Sasului***

Pensiunea Hanul Sasului***

Este situat in comuna Leresti, judetul Arges. Pensiunea se afla la 5 km de Câmpulung Muscel, pe drumul care duce catre Barajul Râusor, Cabana Voina si Masivul Iezer Papusa.Este dotata cu o sala de conferinte si un restaurant de pana la 300 de persoane ce va stau la dispozitie pentru petreceri, nunti botezuri) Orasul Campulung este un oras cu o bogata istorie si traditie, atestat... (Pensiunea Hanul Sasului***)

CABANA PADURARULUI

CABANA PADURARULUI

uEste situata in comuna Rucar, sat Satic la 35 km de Campulung Muscel si la 42 km de Brasov. uVa oferim conditii excelente de a va petrece vacantele, sarbatorile sau sfarsitul de saptamana in mijlocul naturii. uRetrasa si indepartata de aglomeratia orasului, CABANA PADURARULUI va ofera conditiile de cazare necesare relaxarii si odihnei dumneavoastra; este amplasata la 9 km de DN 73 Campulung... (CABANA PADURARULUI)

PENSIUNEA JUPANITEI

PENSIUNEA JUPANITEI

120 RON / CAM DBL /  NOAPTE CU MIC DEJUN Suprafetele si configuratia camerelor se incadreaza in normele de clasificare specifice structurilor de primire turistice, categoria „4 stele”, respectiv: suprafetele camerelor cu doua paturi au minim 13 mp iar saloanele din apartamente au minim 14 mp. De asemenea, conform cerintelor normelor de clasificare a structurilor de primire turistice,... (PENSIUNEA JUPANITEI)

Pensiunea Liana

Pensiunea Liana

pensiunea se afla la liziera unei paduri de 1oo ha, este izolata,construita din piatra de rau,aparenta,acoperita cu sindrila de lemn,are 6 camere triple, bai proprii,sala de mese cu semineu din caramida si piatra,functional,bucatarie utilata complet, la dispozitia turistilor,curte mare ,padure proprie,helesteu cu pesti,incalzire centrala proprie. Poze si alte detalii pe www.pensiunealiana.com.... (Pensiunea Liana)

Cazare Campulung Muscel, Casa Anglia

Cazare Campulung Muscel, Casa Anglia

... (Cazare Campulung Muscel, Casa Anglia)

Cazare Campulung Muscel, Hotel Muscelul

Cazare Campulung Muscel, Hotel Muscelul

... (Cazare Campulung Muscel, Hotel Muscelul)