Cabana Agarcia

Cabana Agarcia

Cabana din Agarcia, se aflata in localitatea Agarcia comuna Alexandru Cel Bun, la 3 km de Piatra Neamt. Cabana este structurata pe 3 camere,bucatarie si baie.. parter si mansarda de la care puteti admira o priveliste superba a muntelui Ceahlau si a raului Bistrita.... (Cabana Agarcia)

Pensiunea Verde

Pensiunea Verde

Pensiunea Verde 4**** este situata chiar in centrul orasului Piatra-Neamt, intr-o zona linistita de case, la doar 2 minute de complexul Curtea Domneasca. Pensiunea are 6 locuri de cazare si este structurata astfel: - 1 camera cu pat matrimonial - 1 apartament cu 2 camere - una cu pat matrimonial si una cu 2 paturi separate  Tarife cazare: Camera pentru 2 persoane: 120 RON Camera... (Pensiunea Verde)

Pensiunea D & D , Cazare Pensiune Piatra Neamt

Pensiunea D & D , Cazare Pensiune Piatra Neamt

    Contact : senciucdenis@yahoo.com , relatii de parteneriat cu www.pensiunea-ingrid.ro, Tel. : 0745653900 si 0233261262     Pensiunea situata la iesirea din Piatra Neamt spre Bicaz (vizavi de reprezentanta Skoda), la 200 m dupa peco Petrom, construita cu materiale de ultima generatie, este locul cel mai indicat pentru petrecerea unui sejur de neuitat.    ... (Pensiunea D & D , Cazare Pensiune Piatra Neamt)

Pensiunea  INGRID , Cazare Pensiune Piatra Neamt, Pensiuni Neamt

Pensiunea INGRID , Cazare Pensiune Piatra Neamt, Pensiuni Neamt

Contact :   www.pensiunea-ingrid.ro     Pensiunea Ingrid se afla la iesirea din Piatra Neamt spre Bicaz, pe partea dreapta a sensului de mers, la 100 m dupa statia peco Petrom, DN 15, Nr. 262.     Va stau la dispozitie 7 camere cu pat matrimonial, fiecare avand un design interior personalizat, restaurant cu o capacitate de 120 locuri, spatii nefumatori, sala... (Pensiunea INGRID , Cazare Pensiune Piatra Neamt, Pensiuni Neamt)

Pensiunea Farmecul padurii

Pensiunea Farmecul padurii

Pensiunea este situata in comuna Alexandru cel Bun, in spatele Manastirii Bistrita, la 8 km de Piatra Neamt, la marginea padurii, intr-o zona foarte linistita. Pensiunea are 16-20 locuri, in camere duble, triple sau cu 4 paturi. Toate camerele au baie proprie (apa calda permanent), iar cateva au balcon. Sala de mese cu semineu si TV. Curte mare cu 2 pavilioane, 2 gratare, loc de joaca, parcare. Tarife... (Pensiunea Farmecul padurii)