Arena Apartament I

Arena Apartament I

De la 100 Ron/zi - Apartament stradal situat in apropierea supermarketului Billa si a Mall-lui Arena.Dormitorul este dotat cu pat matrimonial, livingul cu canapea extensibila, baia cu cabina dus, gresie faianta, parchet, usi interioare stejar, usa metalica la intrare. Dotari si facilitati: Centrala termica; Interfon; TV color si cablu TV in ambele camere; Internet cablu Living si internet... (Arena Apartament I)

PENSIUNEA ELLERO BACAU

PENSIUNEA ELLERO BACAU

Ellero Bacau - va asteptam cu preparate delicioase si buna-dispozitie in restaurantul nostru, cu servicii de cazare si ospitalitate in cadrul pensiunii. Deasemeni va imbiem cu cele mai dulci delicii de cofetarie si patiserie in catalogul nostru online: patiserie.ellero.ro Va asteptam in Bacau, str. Marasti, nr. 60 www.ellero.ro... (PENSIUNEA ELLERO BACAU)

President Hotel Bacau

President Hotel Bacau

Amplasat in centrul orasului Bacau, President Hotel este promotorul serviciilor hoteliere de 4 stele, in domeniul turistic local.... (President Hotel Bacau)

Pensiunea Vialux

Pensiunea Vialux

Pensiunea Vialux, este locul de cazare unde veti gasi linistea si intimitatea de care aveti nevoie, o adevarata oaza de liniste in aglomeratia orasului, oferind posibilitatea testarii binecunoscutei ospitalitati moldovene intr-o atmosfera calduroasa beneficiind de servicii exceptionale. Va asteptam: www.pensiuneavialux.ro ... (Pensiunea Vialux)

Cazare Bacau, Pensiunea elite

Cazare Bacau, Pensiunea elite

Amplasata in Bacau, intr-o zona rezidentiala, la cateva minute de centrul orasului si de gara Cfr, pensiunea Elite, deschisa in luna octombrie 2008, va ofera intimitate, liniste si confort la standardele impuse de categoria trei stele. Ofera cazare in 10 camere mobilate modern si confortabil, dotate cu baie proprie cu cabina de dus, aer conditionat (incalzire sau racire), televizor color ultraslim... (Cazare Bacau, Pensiunea elite)

Garsoniere regim hotelier

Garsoniere regim hotelier

Inchiriem garsoniere in regim hotelier, recent mobilate si utilate, tv, acces internet, centrala proprie, zona linistita aproape de centru.... (Garsoniere regim hotelier)

Cazare Bacau Garsoniera de lux

Cazare Bacau Garsoniera de lux

Garsoniera de lux mobilata si utilata modern.... (Cazare Bacau Garsoniera de lux)

Cazare Regim Hotelier Bacau, G and G

Cazare Regim Hotelier Bacau, G and G

Oferim cazare in regim hotelier( o zi, doua sau mai multe) in centrul municipiului bacau. Mobilier nou si de bun gust si conditii deosebite la un pret avantajos.... (Cazare Regim Hotelier Bacau, G and G)

Cazare Bacau pensiuni vile hoteluri Bacau, Pensiunea Excelsior

Cazare Bacau pensiuni vile hoteluri Bacau, Pensiunea Excelsior

Oferim cazare in Bacau la Pensiunea Excelsior de trei stele, compusa spatii de cazare in case independente, avant in toal 8 locuri: patru camere cu paturi matrimoniale, prevazute cu instalatie de climatizare, fiecare cu baie proprie, cada cu hidromasaj, acces internet, camera de zi, loc de luat masa si o bucatarie comuna, complet utilata, pentru eventualitatea in care oaspetii nostrii opteaza... (Cazare Bacau pensiuni vile hoteluri Bacau, Pensiunea Excelsior)