Complexul hotelier de agrement si balneo-climateric Secret Garden este un COMPLEX HOTELIER modern de 3 stele+ din mediul rural romanesc. Fiind situat într-un cadru mirific, la hotarele Maramuresului istoric si la doar 17 km de Baia-Mare pe drumul national Baia Sprie - Cavnic, complexul constituie locul ideal de relaxare si agrement.
Hotelul dispune de 50 de locuri de cazare împartite in 5 camere cu pat matrimonial, 15 camere cu 2 paturi, 4 apartamente si 1 apartament VIP, sauna, piscina interioara incalzita, sala de fitness cu aparatura ultramoderna, 3 piscine exterioare si teren de sport multifunctional(tenis/fotbal) acoperit cu gazon artificial, dotat cu instalatie de nocturna, vestiar si toalete.
În restaurantul elegant de 100 de locuri, oaspetii complexului pot savura mâncaruri rafinate din partimoniul culinar românesc. O terasa generoasa de 150 de locuri completeaza în mod inspirat spatiul restaurantului.
Sala de conferinte de 50 de locuri a hotelului este dotata la nivelul celor mai exigente cerinte, cu video-proiector, flipchart, instalatie de sonorizare, toate de ultima generatie, oferind astfel conditii optime pentru organizarea de sedinte, seminarii, traininguri, prezentari, precum si facilitati de club. Pe toata raza hotelului dispuneti de internet wireless.
Pentru amatorii de excursii, câteva obiective de interes din imprejurimi ar fi: Manastirea Bârsana, Cimitirul Vesel de la Sapânta, Manastirea Sfânta Ana din Rohia etc. Pentru iubitorii sporturilor de iarna, cele 6 pârtii de la Cavnic cu lungimi cuprinse între 800 m si 2000 m sunt situate la doar 20 minute de hotel.
Toate acestea sunt incununate da baza de tratament din incinta complexului Secret Garden*** . Baza de tratament cuprinde 12 încaperi de hidroterapie prevazute cu cazi de hidromasaj ultraperformante, piscina interioara, 2 cabinete de masaj, 2 cabinete de electroterapie, sala de kinetoterapie si fitness cu dotare ultramoderna, valorificând proprietatile curative ale izvoarelor de apa minerala sulfuroasa, bicarbonatata, clorurata cunoscute si apreciate de secole în tara cât si în strainatate.
Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge personal de conditiile si ofertele noastre. Va asteptam cu drag!

Contact: www.secret-garden.ro: Tel/fax:0262-298035, 298036;

Date de contact: Froicu Cristel (Email: ) (Telefon: 0262-298035, 0749-161141)

baihotelvara camere camere2
fitness hotel hotelnoaptea panorama rest restaurant
Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: