kabana borsa

kabana borsa

Inchiriez cabana   in Borsa Maramures  pe malul raului Viseu                       8 locuri in 3 camere --  3 camere cu  pat matrimonial                                                                                                                                        --  ... (kabana borsa)

Pensiunea Cascada

Pensiunea Cascada

Oferim cazare la munte, in Borsa , jud. Maramures, la preturi foarte avantajoase. Situata intr-o zona cu o priveliste superba Pensiunea Cascada va ofera linistea si confortul de care aveti nevoie pentru a petrece clipe de neuitat.                                                                                                         ... (Pensiunea Cascada)

Cazare Borsa, Maramures, Pensiunea ANCA

Cazare Borsa, Maramures, Pensiunea ANCA

Pensiunea ANCA se afla in Borsa la circa 250m de partia de ski. Pensiunea ANCA dispune de 5 camere cu baie proprie cu o capacitate de circa 14 persoane. Turistii au la dispozitie sala de mese, bucatarie, terasa, gratar, curte, TV+ cablu, internet wireless, incalzire centrala.... (Cazare Borsa, Maramures, Pensiunea ANCA)

Cazare Borsa Maramures, Cabana Sarandica

Cazare Borsa Maramures, Cabana Sarandica

Cabana Sarandica situata in Arsita Poienii - oras Borsa, la 400 m de D.N.18, va ofera 13 locuri de cazare dispuse in 5 dormitoare, 1 bucatarie moderna complet utilata, 2 bai cu cabina de dus, living de 45m.p., in curte foisor cu gratar, apa curenta, apa calda 24/24, incalzire centrala, parcare in siguranta asigurata, liniste deplina si privelisti minunate, telescaun si partie de schi la 4 Km.... (Cazare Borsa Maramures, Cabana Sarandica)

Pensiunea Adelina Borsa,Maramures

Pensiunea Adelina Borsa,Maramures

Pensiunea Adelina este amplasata in mijlocul naturii,cu peisaje incintatoare,inconjurata de munti  si detine 3 ha de spatiu verde.Pensiunea ofera pentru inchiriere 5 camere cu pat dublu si canapea si este dotata cu incalzire centrala,bucatarie utilata+salon pentru servirea mesei,living spatios,baie ,2 terase acoperite,foisor.Poate fi punct de plecare catre numeroase atractii turistice ex.Cascada... (Pensiunea Adelina Borsa,Maramures)

Pensiunea Adelina

Pensiunea Adelina

Pensiunea Adelina este amplasata in mijlocul naturii,cu peisaje incintatoare,inconjurata de munti  si detine 3 ha de spatiu verde.Pensiunea ofera pentru inchiriere 5 camere cu pat dublu si canapea si este dotata cu incalzire centrala,bucatarie utilata+salon pentru servirea mesei,living spatios,baie ,2 terase acoperite,foisor.Poate fi punct de plecare catre numeroase atractii turistice ex.Cascada... (Pensiunea Adelina)

Cazare Borsa, Cabana Mesteacanul

Cazare Borsa, Cabana Mesteacanul

Oferim cazare in Borsa, Maramures la Cabana Mesteacanul, aceasta fiind amplasata intr-un cadru natural in mijlocul naturii intr-un peisaj mirific,departe de aglomeratia orasului. Cabana Mesteacanul este dotata cu baie,semineu,bucatarie la dispozitia oaspetilor,3 camere cu pat dublu ,foisor pentru gratar,barbeque.Aici se pot organiza jocuri cu mingea ,plimbari cu saniuta,focuri de tabara,etc.Va... (Cazare Borsa, Cabana Mesteacanul)

Cazare Borsa, Maramures, Pensiunea Adelina

Cazare Borsa, Maramures, Pensiunea Adelina

Pensiunea Adelina este amplasata intr-un cadru natural cu vedere spre munti si dispune de 3 ha de spatiu verde.Poate fi punct de plecare catre numeroase obiective turistice ex.Cascada Cailor,Lacul Stiol,Rezervatia Biosferei Pietrosul Rodnei,Mocanita de pe Valea Vaserului,Manastirea Birsana,Memorialul Durerii-inchisoare comunista,Cimitirul Vesel etc.Pensiunea Adelina este dotata cu bucatarie+salon pentru... (Cazare Borsa, Maramures, Pensiunea Adelina)

Cazare Borsa, Cazare Maramures VILA FOCUS

Cazare Borsa, Cazare Maramures VILA FOCUS

Vila Focus ** Este foarte avantajos plasata in chiar centrul complexului turistic al orasului Borsa, la 50m de partia de schi dotata cu telescaun. Ne gasiti foarte usor depasind toate cladirile din complex, mergand inspre partie. Treceti de telescaun si cladirea este vizibila pe partea stanga. Accesul auto se poate face pe doua cai, ocolind cladirea telescaunului. Vila Focus dispune de un spatiu pentru... (Cazare Borsa, Cazare Maramures VILA FOCUS)