Pensiunea Dealul Florilor

Pensiunea Dealul Florilor

Pensiunea Dealul Florilor este o pensiune modernă, deschisă în anul 2009, construită şi utilată conform tuturor normelor europene. Situată într-o zonă liniştită, pe Dealul Florilor, nu departe de Centrul Vechi al oraşului, pensiunea oferă condiţii ideale de cazare în cele 6 camere double, iar barul, restaurantul şi terasa sunt perfecte pentru organizarea unor evenimente festive: Paştele,... (Pensiunea Dealul Florilor)

Casa de vacanta

Casa de vacanta

Casa de vacanta in Cavnic situata langa partia de ski Roata cu o capacitate de 10-12 persoane,3 dormitoare,3 bai un living  si o parcare particulara.Tel...0741061070 sau 0757438417... (Casa de vacanta)

Cazare Baia Mare, Pensiunea Ideal

Cazare Baia Mare, Pensiunea Ideal

Pensiunea Ideal ofera fix in centrul vechi al orasului Baia Mare, cazare cu o priveliste deosebita,foarte multa liniste, otare ultra-moderna la preturi mai mult decat rezonabile.Pensiunea Ideal dispune de spatii de cazare structurate in camera matrimoniala, apartament cu 2 camere cu paturi dublu si simplu. La solicitare, pentru copii putem aditiona paturi suplimentare.La cererea dmv. oferim... (Cazare Baia Mare, Pensiunea Ideal)

Cazare Baia Mare, Hostel Casa Blanca ***

Cazare Baia Mare, Hostel Casa Blanca ***

                           Hostel Casa Blanca este situat in Baia Mare, judet Maramures pe DN 1C, la 3km de aeroport, la intrare dinspre Satu Mare si 500m de METRO, in Complex MAMUT.                            ... (Cazare Baia Mare, Hostel Casa Blanca ***)