Pensiunea La Angela Periprava

Pensiunea La Angela Periprava

Pescuit, relaxare, plimbari cu barca...bine ai venit la Periprava! Un sejur reusit, zile de odihna, un peisaj de poveste si o locatie unde ospitalitatea este la ea acasa. Toate iti dau sentimentul ca esti in vizita la prieteni dragi! Pensiunea dispune de 8 spatii generoase de cazare. Ne ocupam de organizarea excursiilor din zona, vizitarea unor obiective turistice precum: dunele de nisip din Caraorman,... (Pensiunea La Angela Periprava)

Cazare Periprava

Cazare Periprava

Casa se afla situata in centrul satului, fiind formata din doua dormitoare, o baie si curte interioara. Dormitoarele sunt dotate cu mobilier din paturi duble sifonier noptiere si t.v. La cerere se pot organiza plimbari cu masina sau ATV in padurea Letea si cu barca la rame sau rapida pe canale si ghioluri. TEL 0769176823... (Cazare Periprava)

CAZARE DELTA DUNARII PERIPRAVA

CAZARE DELTA DUNARII PERIPRAVA

... (CAZARE DELTA DUNARII PERIPRAVA)

DELTA GRUP-PERIPRAVA  REZERVARI 0762710381

DELTA GRUP-PERIPRAVA REZERVARI 0762710381

Oferim cazare si mese traditionale cu meniuri pescaresti,si nu numai.Cazare in 4 camere cu cate doua paturi duble(king size)la pretul de 60 lei/persoana /zi.Mic dejun dejun si cina la alegere in pachet complet sau diferentiat in functie de solicitare.Asiguram transportul auto si/sau naval spre locurile de pescuit.... (DELTA GRUP-PERIPRAVA REZERVARI 0762710381)

Cazare Delta Dunarii, Periprava

Cazare Delta Dunarii, Periprava

Ofer cazare  in camere de 2-3 locuri ofer plimbari in padurea letea ,pe canalele deltei mancaruri pescaresti etc. 0742037788... (Cazare Delta Dunarii, Periprava)

Cazare Tulcea - Periprava, Prava Stuff Turism

Cazare Tulcea - Periprava, Prava Stuff Turism

O partida de pescuit si un somn pe masura asta va asteapta la Prava Stuff Turism , pensiunea pentru cunoscatori !!!... (Cazare Tulcea - Periprava, Prava Stuff Turism)