Pensiunea Matiţa este situată la aproximativ 70km de Tulcea între salba de lacuri Babina, Matiţa şi canalul Lopatna. Zona este recunoscută ca fiind dintre cele mai bune la crap şi ştiucă.
Cazare - In vilă de 3 margarete cu acoperiş de stuf ce se integrează perfect în mediul înconjurator şi ferestre din termopan care asigură confort termic şi fonic. 11 camere = 22 locuri. Camere cu suprafaţă de 20m, cu instalaţie de aer condiţionat, grup sanitar propriu, cu apă caldă şi încălzire centrală pe timp de iarnă. Mobilierul îmbracat în culori calde şi tonuri de bej, albastru, crează o atmosferă de odihnă şi relaxare.
Servicii de masă – Salon şi terasă acoperită fiecare cu câte 30 de locuri, unde işi dau întâlnire ambianţa cu arta culinara şi buna dispoziţie. Masa se asigură in regim de pensiune completă sau demipensiune iar la barul din incintă se gasesc băuturi pe toate gusturile.
Agrement – Bărci cu rame şi motor, ustensile de pescuit, posibilităţi ideale de pescuit, plimbări pe luciu de apă format din canale, jepşi, stuf, nuferi, posibilităţi de fotografiat adevăratul paradis al păsarilor, pelicani, cormorani, lebede, egrete, etc.
Transfer naval – Transportul turiştilor de la Tulcea la pensiune se va efectua cu şalupe de 1-4 persoane care vor parcurge distanţa în 1h 30min şi şalupe pentru 10-14 persoane care vor parcuge distanţa în 2h.

Pentru orice informaţie suplimentară, detalii şi rezervări vă rugăm nu ezitaţi să ne contactaţi.

Toni Stefan Tel: 0723 577 212

Date de contact: Toni Stefan (Telefon: 0723 577 212)

Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: