Pensiunea Matita

Pensiunea Matita

Pensiunea Matiţa este situată la aproximativ 70km de Tulcea între salba de lacuri Babina, Matiţa şi canalul Lopatna. Zona este recunoscută ca fiind dintre cele mai bune la crap şi ştiucă. Cazare - In vilă de 3 margarete cu acoperiş de stuf ce se integrează perfect în mediul înconjurator şi ferestre din termopan care asigură confort termic şi fonic. 11 camere = 22 locuri. Camere... (Pensiunea Matita)

Cazare Delta Dunarii, Pensiunea Inima Deltei

Cazare Delta Dunarii, Pensiunea Inima Deltei

Pensiunea ‘Inima Deltei’ , pensiune noua in satul pescaresc Mila 23, aproape de debarcader, masa la cerere (bucatarie cu specific local) , posibilitati inchiriere barca, partide de pescuit, canale la 5 minute cu barca la vasle, preturi de bun simt. Capacitate 25 persoane in camere de 2, 3 sau 4 persoane; Tarife diferentiate pentru camere cu baie proprie sau baie comuna ;... (Cazare Delta Dunarii, Pensiunea Inima Deltei)

Hotel Plutitor Anda

Hotel Plutitor Anda

Program de 4 zile si 3 nopti in Delta Dunarii pe Sulina: Tulcea-Lebada-Crisan -Dunarea Veche - Trei Iezere - Mila 23-Ligheanca si Vacaru-Canal Olguta-Canal Sontea-Lac Fortuna-Baclanesti Mari-Lac Nebunu-Lac Sireasa - Canal 36-Tulcea Prima zi Imbarcare pe hotelul plutitor, servirea cocktailu-lui de primire, cazare, informare asupra desfasurarii programului si a traseului turistic. (Se serveste... (Hotel Plutitor Anda)