Casa George

Casa George

Avem 10 camere pe care le oferim spre inchiriere, celor interesati sa isi petreaca vacanta pe tarmurile Marii Negre, in Mangalia. Cele 2 imobile se afla intr-un cartier linistit de case si vile, la o distanta de 700 de metri fata de plaja Laguna, astfel aceasta distanta se parcurge in 10 minute de mers pe jos. Avem curte spatioasa, cu loc de parcare pentru automobile, gradina plina de... (Casa George)

CasaFina

CasaFina

CasaFina este amplasata ultracentral, la 2 minute pe jos de plaja si  piata centrala. Ofera spre inchiriere tot timpul anului 3 apartamente cu doua camere si 2 garsoniere, mobilate modern, cu toate facilitatile, inclusiv aer conditionat, internet si caldura in perioada rece. Avem oferte penntru pachete de tratemente de infrumusetare, slabire, si cosmetica cu produse Gerovital la Sanatoriul Balnear... (CasaFina)

CASA GEORGE

CASA GEORGE

--OFERIM SPRE INCHIRIERE IN SCOPURI TURISTICE 10 CAMERE LA CASA CU CURTE SI GRADINA. --AVEM ATAT CAMERE DOTATE CU BAI PROPRII (STIL GARSONIERA), CAT SI CAMERE CARE DISPUN DE BAI COMUNE (O BAIE ESTE FOLOSITA DE CATE 3 CAMERE), TOATE CAMERELE AU FRIGIDERE, AU ACCES LA BUCATARIA DE VARA (ARAGAZ), IAR CATEVA AU SI TV CU CABLU. --AVEM CAMERE CU 1 PAT DUBLU, CU 2 PATURI DUBLE SI CAMERE CU 1 PAT DUBLU+... (CASA GEORGE)