Vila Blue Wave***

Vila Blue Wave***

Va invitam la Blue Wave*** cu OFERTE SPECIALE PENTRU Vara 2011! La Blue Wave*** nu sunteti doar un oaspete, sunteti oaspetele nostru personal si de aceea facem toate eforturile, inclusiv a va oferi preturi foarte accesibile pentru a va asigura o vacanta minunata! 1MAI-15 IUNIE CAMERA STANDARD: ☼3 NOPTI -240 RON ☼ 5 NOPTI- 380 RON ☼ 7 NOPTI- 500 RON CAMERA DUBLA: ☼3 NOPTI- 295 RON ☼5 NOPTI-... (Vila Blue Wave***)

Cazare Mamaia, Vila Apicalin

Cazare Mamaia, Vila Apicalin

DESPRE Vila APICALIN este o constructie noua finalizata in anul 2008 cu o arhitectura moderna, structurata pe 3 nivele si o scara interioara circulara ampla in care se gasesc multe plante naturale ce dau eleganta, frumusete si sanatate. Aranjamentele interioare in care abunda plantele naturale si aspectul spatios dau o senzatie de relaxare si liniste creand o atmosfera propice pentru o vacanta deconectanta.... (Cazare Mamaia, Vila Apicalin)

Vila Irina

Vila Irina

Vila este situata in Mamaia-sat, la 300 m de plaja in vecinatate se gaseste Hanul Piratilor si Discoteca Ibiza.Vila dispune de 6 camere dispuse pe doua niveluri, camere cu doua si trei patur,cate doua bai la fiecare nive, bucatarie complet utilata la parter, curte cu terasa pentru servirea mesei, gratar amenajat in curte.... (Vila Irina)

Hotel Blue Wave

Hotel Blue Wave

Blue Wave este un hotel modern, clasificat 3 stele, situat in zona Mamaia Nord (Mamaia Sat), pe soseaua Mamaia-Navodari (D.C. 86), la 2,7 km de la iesirea din statiunea Mamaia. La 300m in fata hotelului se afla plaja naturala, larga, linistita si relaxanta, acoperita cu nisip fin si marginita de vegetatie autohtona. Relaxati-va pe nisipul matasos, invaluiti de lumina calda a soarelui, ascultand valurile... (Hotel Blue Wave)

Vila Stefan

Vila Stefan

Vila Stefan este o locatie noua 2008 cu o arhitectura moderna care va pune la dispozitie - 7 camere cu bai proprii, mobilate si dotate ultramodern, avand amenajat in curte o terasa si barbeque, functionand in intreaga perioada a anului. Vila Stefan va pune la dispozitie 7 camere dotate cu: - pat matrimonial - baie proprie - Balcon - TV-Cablu - Internet wireless gratuit cu trafic nelimitat... (Vila Stefan)

Cazare Mamaia, Vile Mamaia

Cazare Mamaia, Vile Mamaia

Ofer cazare, 5 camere cu baie in vila noua,acces sauna,posibilitate de pescuit sportiv in apropoiere,bucatarie utilata, gratar si cort in curte, 200 de metri pana la plaja. Magazin alimentar in zona si restaurante, terase, pret 150 RON/ZI camera. Conditii excelente, pentru rezervari sunati la 0723433815 SAU 0730293628.... (Cazare Mamaia, Vile Mamaia)

Cazare Mamaia-Sat, Hotel Blue Wave

Cazare Mamaia-Sat, Hotel Blue Wave

Oferim cazare in Mamaia sat la o distanta de 3 km de statiunea Mamaia si in apropierea plajei, la o distanta aproximativ de 200 m. Camerele sunt dotate cu mobilier nou, aer conditionat si televizor. De asemenea in oferta de cazare este inclus si locul de parcare in fata hotelului sau subteran. Oferta de camere este generoasa: 17 camere duble si 3 apartamente unde va puteti bucura de timpul petrecut... (Cazare Mamaia-Sat, Hotel Blue Wave)