Amplasament: Pensiunea Colonial *** este situata chiar la intrarea in statiunea Eforie Nord pe bulevardul Republicii nr. 17, la numai cinci minute de Marea Neagra.
Amplasamentul a fost special ales pentru a putea favoriza atat dezvoltarea turismului balnear avand in vedere diversitatea tratamentelor efectuate de bazele de tratament din apropiere ( bai de plante, masaj , impachetari cu namol, bai calde si reci, etc.) cat si a turismului de vacanta.
Perioada de functionare : Pensiunea Colonial*** va intampina intr-o atmosfera intima si relaxanta atat in sezonul estival cat si in extrasezon constructia dispunand de centrala proprie.

Nr. de camere/locuri : 12 camere / 24 de locuri

Pensiunea Colonial*** este construita dupa stilul clasic american si ofera un confort deosebit conferit de calitatea materialelor folosite la constructia si finisarea cladirii. Complexul ofera servicii la standarde de 3 stele.

Facilitati :

- baie cu cabina de dus
- TV color / Cablu Tv ( 45 de programe )
- Frigider
- Internet wireless
- terasa pentru alimentatie publica - ATENTIE : PIZZA PE VATRA
- cazare gratuita pentru primul copil pana la 10 ani in camera cu parintii(fara pat suplimentar), pentru al doilea copil se plateste patul suplimentar 40 ron./zi.
- Animale de companie :20 ron./zi

 

Date de contact: Pensiunea Colonial (Email: ) (Telefon: 0241-741.561, 0241-631.651, 0724-007.463)

Colonial dormitor Colonial fatada Colonial leaving
Colonial terasa
Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: