Adresa: Villa del Mar, statiunea Eforie Nord, in cartierul de vile “'Steaua de Mare”, jud. Constanta.
Situare: la intrare in Eforie Nord dinspre Constanta, pe faleză, la 50 m de mare
Plaja: ingusta, nisipoasă, cu intrare lină în mare
Alte informatii: nu se acceptă animale de companie
Dotari generale: vilă cu 6 camere, 2 etaje, terasă comuna la ultimul nivel de cca 60m patrati cu vedere directa la mare si cu o panorama deosebita, bucatarie dotata cu aragaz, frigider si vesela; frigider comun pe fiecare nivel, gradina proprie dotata cu barbecue.
Dotari camere: camere duble si triple: 2,3 si 4 paturi sau pat matrimonial, aer conditionat, baie proprie cu cabină de dus, mobilier de calitate, balcon, pardoseala din gresie, tv cablu, internet wireless .
Tratament: în apropierea hotelului se află Clinica Grand si Clinica de Recuperare Medicală Fizică si Balneologie Steaua de Mare unde se ofera consultatii medicale, tratamente pentru diferite afectiuni ale aparatului locomotor si sistemului nervos periferic, tratamente dermatologice, ginecologice, ortopedice, acupunctura si tratament geriatric.
Facilitati copii (în cameră cu 2 adulti): 1 copil 0-7 ani (neimpliniti)gratuitate la cazare; între 7-14 ani achită 50% din valoarea cazarii cu pat suplimentar, sau 25 % din tariful de cazare fără pat suplimentar; peste 14 ani se achită tariful integral pentru adult.
Alte facilitati:Al 3-lea adult in camera beneficiaza de o reducere de 30% din tariful de cazare.
Al 4-lea adult in camera beneficiaza de o reducere de 40% din tariful de cazare.

Date de contact: Ionut MOCAN (Telefon: 0729-130.579) Travel Mania (Telefon: 0263-235.936)

Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: