Ellma

Ellma

Inchiriez camere la un pret avantajos, in zona linistita aproape de mare, Eforie Nord-Steaua de mare, Tel: 0751.188.522 sau 0723.188.522... (Ellma)

Cazare Eforie Nord, Vila Del Mar

Cazare Eforie Nord, Vila Del Mar

Adresa: Villa del Mar, statiunea Eforie Nord, in cartierul de vile “'Steaua de Mare”, jud. Constanta. Situare: la intrare in Eforie Nord dinspre Constanta, pe faleză, la 50 m de mare Plaja: ingusta, nisipoasă, cu intrare lină în mare Alte informatii: nu se acceptă animale de companie Dotari generale: vilă cu 6 camere, 2 etaje, terasă comuna la ultimul nivel de cca 60m patrati... (Cazare Eforie Nord, Vila Del Mar)

Cazare Litoral, Eforie Nord, Vila Meridian

Cazare Litoral, Eforie Nord, Vila Meridian

VILA MERIDIAN ofera conditii de cazare deosebite. Amplasata la 5 min de plaja Acapulco, aproape centrul orasului si de Clinica Grand. Vila ofera cazarea ideala pentru familiile cu copii. Linistita, curata si spatioasa. Oferim 7 camere spatioase cu confort sporit, fiecare cu baie proprie, fotolii extensibile, tv, cablu, etc La Parter se afla: Receptie, Bucatarie complet utilata ( debara, 3 frigidere,... (Cazare Litoral, Eforie Nord, Vila Meridian)

Vila Rocco

Vila Rocco

Cazare Eforie Nord la Vila Rocco inaugurata in 2009 in conditii de calitate deosebite. 14 camere spatioase, loc de joaca amenajat pentru copii inauntru si afara, sala fitness, terasa de 100mp la etajul 3, loc de gratar.  http://www.vilarocco.ro.... (Vila Rocco)

Cazare Litoral, Eforie Nord, Pensiunea Vraja Marii

Cazare Litoral, Eforie Nord, Pensiunea Vraja Marii

Oferim cazare pe Litoral-ul Marii Negre in statiunea Eforie Nord, intr-o oaza de verdeata, cu vedere la Lacul Belona si Marea Neagra in apropierea plajei intr-o oaza de verdeata. De pe terasele vilei se pot admira:  la est si nord-est Lacul Belona(indragit de amatorii de pescuit), faleza, portul turistic, Hotel Europa si bineinteles Marea Neagra; la vest Parcul Eforie, modernizat in 2007.... (Cazare Litoral, Eforie Nord, Pensiunea Vraja Marii)

Cazare Litoral, Eforie Nord, Casa Mea

Cazare Litoral, Eforie Nord, Casa Mea

Va oferim  posibilitatea unui concediu de vis. Localizare: Eforie Nord, Zona Peco, unitate turistica aflata la aprox. 300 m de faleza. *Capacitate unitate turistica: 12 locuri de cazare. *Structura: 4 camere duble + 1 apartament (din 2 camere decomandate) . *Dotari camere: balcon, Ac, frigider, TV (cablu), baie proprie. *Facilitati: parcare, gratar, bucatarie la dispozitia turistilor.... (Cazare Litoral, Eforie Nord, Casa Mea)

Cazare Litoral, Eforie Nord, Pensiunea Pretty Woman

Cazare Litoral, Eforie Nord, Pensiunea Pretty Woman

Vila PRETTY WOMAN este situata pe Litoral-ul Marii Negre in Eforie Nord intr-o zona linistita, la aproximativ 10 minute de plaja si ofera 24 locuri de cazare in 10 camere cu pat dublu, frigider, TV color,aer conditionat si internet.Fiecare camera are grup sanitar si baie proprie. Vila este deservita de centrala termica ce asigura apa calda non stop.Vila detine o curte propie de 300 mp spatiu verde... (Cazare Litoral, Eforie Nord, Pensiunea Pretty Woman)

Cazare Litoral, Eforie Nord, Vila Meridian

Cazare Litoral, Eforie Nord, Vila Meridian

Vila Meridian,va ofera conditii de cazare deosebite. Localizata in Eforie Nord, la 500m de plaja, camere spatioase cu bai proprii, fotolii extensibile, tv, cablu, curte, access la bucatarie mobilata si utilata (3 frigidere, aragaz, microunde, filtru, vesela...) sala de mese, parcare, terase,curte, apa calda non stop.... (Cazare Litoral, Eforie Nord, Vila Meridian)

Cazare Litoral, Eforie Nord, Casa Belu

Cazare Litoral, Eforie Nord, Casa Belu

Casa Belu este o pensiune categoria 3*** ce vine in intampinarea turistilor care doresc sa petreaca un sejur pe litoral intr-o vila cocheta, situata in imediata apropiere a marii in care confortul familiar al unei pensiuni turistice se imbina cu serviciile unui hotel cu pretentii.  Constructia vilei a fost finalizata in anul 2004, fiind incluse in proiect toate detaliile necesare unui spatiu... (Cazare Litoral, Eforie Nord, Casa Belu)

Cazare Litoral, Cazare Eforie Nord, Pensiunea Colonial

Cazare Litoral, Cazare Eforie Nord, Pensiunea Colonial

Amplasament: Pensiunea Colonial *** este situata chiar la intrarea in statiunea Eforie Nord pe bulevardul Republicii nr. 17, la numai cinci minute de Marea Neagra. Amplasamentul a fost special ales pentru a putea favoriza atat dezvoltarea turismului balnear avand in vedere diversitatea tratamentelor efectuate de bazele de tratament din apropiere ( bai de plante, masaj , impachetari cu namol, bai... (Cazare Litoral, Cazare Eforie Nord, Pensiunea Colonial)