0726030653

0726030653

Vila Vlad va asteapta sa va bucurati de o Vacanta de vis la Costinesti. Vila Vlad este o constructie noua  care este asezata pe str. Radaralui.. 18.A Este formata din 9 camere, din care: 5 camere duble, 4 camere cu patru locuri.... (0726030653)

Hotel Atena

Hotel Atena

Hotel atena** este o constructie noua (2009), oferind conditii excelente de cazare tuturor varstelor. Acesta este situat la aproximativ 150 m de gara veche, 200 m de plaja respectiv, de principala atractie turistica EPAVA EVANGHELIA, Acesta dispune de un total de 82 de locuri de cazare fiind impartite in: 37 de camere cu pat matrimonial si 4 camere cu paturi de o persoana. Dotari camere: grup... (Hotel Atena)

Complex Marinn

Complex Marinn

Complexul Marinn *** este format din doua vile moderne Vila Marinn 1 si Vila Marinn 2 Situate la mai putin de 2 min de plaja. Complexul dispune de centrala termica proprie, apa calda Non – Stop, parcare proprie, internet wireless, terase, bucatarii si de o gradina superba. A) -vila Marinn I este formata din: - demisol - duplex - etaj 2 Demisolul are 2 camere triple si 2 camere duble dotate... (Complex Marinn)

Cazare Costinesti, Litoral, Vila Carla

Cazare Costinesti, Litoral, Vila Carla

Oferim cazare in Costinesti in camere cu 2,3,4 locuri, bai proprii si apa calda non-stop, acces la bucatarie, frigidere,grill, tv--cablu, terasa si parcare. Toate acestea la doar 5 min. de plaja ( str. Garii nr. 37 A). Va asteptam sa petreceti o vancanta frumoasa pe litoral in Costinesti.... (Cazare Costinesti, Litoral, Vila Carla)

Cazare Litoral, Costinesti, Vila Marinn

Cazare Litoral, Costinesti, Vila Marinn

Oferim cazare pe litoral la Vila Marinn, aceasta fiind situata intr-un cartier nou de vile in Costinesti. Vila este o constructie noua situata pe strada Delfinului, la numarul 40 si are 34 de camre dotate cu baie proprie, televizor, frigider si aer conditionat. Vila Marinn dispune de o sala mare de mese, bar, 2 bucatarii, gratar in curte si terase! Preturile la oferta noastra de cazare sunt rezonabile.... (Cazare Litoral, Costinesti, Vila Marinn)

Cazare Litoral, Costinesti, Pensiunea Ella

Cazare Litoral, Costinesti, Pensiunea Ella

Costinesti este situat in partea de sud-est a Romaniei, la 31 km sud de Constanta, invecinandu-se la nord cu comuna Tuzla, in vest aflandu-se DN 39, iar la est Marea Neagra. Costinesti este asezat la 10 metri altitudine fata de nivelul marii, la adapostul capului Tuzla, pe directia unui curent marin de coasta. Pensiunea Ella dispune de conditii deosebite de cazare punand la dispozitia turistilor 8... (Cazare Litoral, Costinesti, Pensiunea Ella)

Cazare Litoral, Costinesti, Casa Selena

Cazare Litoral, Costinesti, Casa Selena

Oferim cazare in Costinesti, Constanta la Casa Selena intr-un minicomplex turistic in apropiere de Halta Costinesti si Discoteca Tineretului. Distanta fata de plaja din Costinesti este de aproximativ 200 de metrii. Ca si dotari ale pensiunii enumeram: spatiu verde - loc de parcare ingradit, frigider, aragaz, TV Inclus la cat. 1, terase, toaleta si dus cu apa calda 24/24, dusuri exterioare cu incalzire... (Cazare Litoral, Costinesti, Casa Selena)