Socrita

Socrita

Mini pensiunea Socrita ofera patru camere duble cu pat matrimonial, TV, grup sanitar si cabina de dus cu hidromasaj, aer conditionat, internet wireless. In plus, pensiunea dispune de bucatarie, loc de luat masa atat interior cat si in aer liber, living room, parcare, curtea plina de flori si verdeata, masa rustica cu gratar, umbrar si vie. La cerere oferim si alte servicii cum ar fi mic dejun, pranz... (Socrita)

PENSIUNEA ANTHONYO & ANCA

PENSIUNEA ANTHONYO & ANCA

PENSIUNEA "ANTHONYO & ANCA " OFERA CAZARE IN COM.CORBU.JUD.CONSTANTA. CAMERE CU DOUA PATURI,BAIE LA FIECARE CAMERA,INTERNET OPTIONAL,BUCATARIE COMUNA.ZONA LINISTITA,LA APROXIMATIV 100M DE SOSEAUA PRINCIPALA. PENSIUNEA ESTE SITUATA, INTR-UN SPATIU GENEROS,APROAPE DE MAREA NEAGRA SI LACUL CORBU,INTR-O LOCALITATE,IN CARE SE IMBINA ARMONIOS TRADITIA SI MODERNISMUL. PENSIUNEA ANTHONYO... (PENSIUNEA ANTHONYO & ANCA)

Cazare Litoral, Pensiunea Erika

Cazare Litoral, Pensiunea Erika

Corbu este o comuna langa malul marii unde visele se implinesc.Renumit pentru linistea sa,este locul perfect pentru familie.Produse naturale,liniste multa,si distractie cat cuprinde.Cu un pret de doar ***********,pensiunea ******* este printre primele din comuna.Echipata cu toate resursele,te vei simti ca acasa.Mai jos sunt pozele pensiunii noastre pentru a-ti dovedi comfortul si tehnologia cu care... (Cazare Litoral, Pensiunea Erika)