Bucurandu-se de un superb spatiu montan, in apropierea lacurilor de acumulare Dragan si Lesu, pensiunea ofera "indragostitilor de natura", un cadru perfect pentru recreere si pentru petrecerea timpului liber, departe de aglomeratia urbana.

Elementul turistic major il reprezinta Valea Iadului, care izvoreste din zona statiunii Stana de Vale si se indreapta cu repeziciune spre varsarea in Crisul Repede. In drumul ei desparte cele 2 grupe montane, zona calcaroasa a Muntilor Padurea Craiului si zona preponderent vulcanica a Muntilor Vladeasa, munti ce se bucura de un adevarat potential turistic, creste, abrupturi, chei, pesteri... ce asteapta sa fie descoperite si vizitate.

Aici va asteapta o flora bogata caracteristica europei centrale care cuprinde numeroase specii ocrotite de lege: iorgovanul (arbust endemic relictar), tisa,alunul turcesc,liliacul carpatin, bujorul banatic, narcisele salbatice, laleaua pestrita, crinul de padure si multe altele, precum si o fauna cu o serie de animale ocrotite: acvila si cocosul de munte, corbul, dropia, stircul alb, barza neagra, risul, cerbul carpatin, cerbul, uliul, ursul, zangaul.

Factorii naturali terapeutici sunt: bioclimatul tonic, aerul bogat în radiatii ultraviolete, cu o accentuata ionizare.. oferind turistilor excelente conditii curative.


Prezentarea pensiunii Valea Izvorului

La pensiunea noastra puteti beneficia de:

camere cu 2,3 sau 4 paturi cu grup sanitar propriu;
camere cu chiuveta, 2 paturi, un grup sanitar comun la 3 camere;
4 terase deschise din care una cu vederea la bazinul de pastravi;
2 sali de mese amenajate rustic, una din ele peste bazinul cu pastravi (8 locuri) iar cealalta cu un potential de pana la 24 locuri unde se pot servi, atat mancaruri traditionale cat si mancaruri clasice (ciorbe taranesti, de burta, de porc, de pui ..., o serie de minuturi) gatite cat mai mult posibil numai din produse proaspete obtinute din gospodaria proprie;
un bazin ce gazduieste aproximativ o mie de pastravi;
o gospodarie specifica ardeleneasca;
o asa-zisa "bucatarie a clientului" unde aveti prilejul de a va gati si a servi masa din produsele proprii, avand la dispozitie: frigider, aragaz, soba cu lemne, vesela ...
lemne pentru focurile de tabara, ce se pot amenaja la raul ce curge prin fata pensiunii, unde veti gasi locuri pregatite cu mese si banci.

Date de contact: Blaga Marioara (Email: ) (Telefon: 0740.589352, 0259.328093, 0740.662626)

DSC 0006 DSC 0010 DSC 0026 1
DSC 0037 DSC 0041 DSC 0051 IMAG0004 IMAG0011 IMAG0016 IMAG0017 2 IMAG0026 IMAG0035 IMAG0040 IMAG0045 Picture046
Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: