Casa de oaspeti Boga

Casa de oaspeti Boga

Casa are 6 camera ,3 bai,2 bucatarie. Numar de tel 0744503744... (Casa de oaspeti Boga)

vila pietroasa

vila pietroasa

... (vila pietroasa)

vila pietroasa

vila pietroasa

... (vila pietroasa)

Fabiale

Fabiale

Inchiriez vila in muntii apuseni, zona turistica Boga Padis (Valea Aleului, Sebisel). Vila are 7 camere, 4 bai, living, bucatarie, foisor, gratar, apa calda, frigider, aragar ...toate conditiiile. Vila se afla in mijlocul naturi, intr-un loc foarte linistit. Puncte turistice in apropiere: Pestera Ursilor, Cascada Bohodei, Cetatile Ponorului, Focu Viu, Poiana Ponor, Cetatile Radesei, Cheile Somesului... (Fabiale)

Boga - Cristal

Boga - Cristal

Pensiunea Boga Cristal beneficiaza de o pozitie privilegiata, intr-un cadru natural deosebit, in satul de vacanta Boga, zona Padis, Muntii Apuseni, pe relatia Beius-Sudrigiu, la 11 km de satul Pietroasa. Complexul turistic, clasificat la 2 margarete, cuprinde: - o vila cu 4 dormitoare, cu un total de 9-12 locuri de cazare, dotata cu incalzire centrala, bucatarie moderna ultradotata,2 bai... (Boga - Cristal)

Vila Pietroasa

Vila Pietroasa

Oferta Cazare vila Pietroasa, zona Boga Padis: Vila contine: 5 camere + living, 2 baii, bucatarie,mini- bar cu toate utilitatile, aproape de Pestera Ursilor Chiscau si satul de vacanta Boga cu acces spre Valea Aleului, Cascada Bohodei, Padis, Glavoi, Cetatile Ponorului, si altele. Contactare telefonica: 0733314655, 0359233014.... (Vila Pietroasa)

Casa de vacanta

Casa de vacanta

Inchiriez casa de vacanta cu 7 camere, in Boga. Casa are 2 bucatarii complet utilate, 3 bai cu apa rece/calda si un living spatios, digi TV, terasa spatioasa, foisor/filigorie. Sunati pentru mai multe detalii!  Tel: 0744778218... (Casa de vacanta)

CRISTAL

CRISTAL

Oferim cazare la Pensiunea Cristal din satul de vacanta Boga, zona Padis a muntilor Apuseni.Cazarea se poate face la 1 vila cu 8-10 locuri de cazare, (2 bai cu apa calda non stop),bucatarie stil american superutilata,living mare, curte  mare amenajata, cu loc de parcare si filigorie pentru aprox 16 pers. cu cuptor pentru barbeque sau in  casute mansardate care  au la parter cate... (CRISTAL)

Cazare Boga | Pensiune Boga | Cabana Boga | Casa Boga | 13km de Padis

Cazare Boga | Pensiune Boga | Cabana Boga | Casa Boga | 13km de Padis

Inchiriez casa de vacanta cu 4 camere in Boga (jud. Bihor), pentru 9 persoane. Casa e cu bucatarie complet utilata, baie cu apa rece/calda, digiTV, telefon, filigorie/foisor, curte mare. 40 RON / pers. - suna si cere mai multe detalii!... (Cazare Boga | Pensiune Boga | Cabana Boga | Casa Boga | 13km de Padis)

Boga 103

Boga 103

Inchiriez casa de vacanta cu 4 camere in Boga (10 km de Pietroasa) pentru 9 persoane. Bucatarie complet utilata, baie cu apa rece si calda, digiTV, telefon, filigorie/foisor, curte mare.... (Boga 103)

Pensiunea Ozon

Pensiunea Ozon

Ofer cazare la pensiune in Boga (spre Padis) la cele mai mici tarife.Avem restaurant cu un meniu bogat,atat cu mancare traditionala romaneasca specifica zonei,preparate vanatoresti sau din peste,cat si cu mancare din bucataria italiana,si anume pizza,spaghete pene,lasagna si altele.Pentru rezervari si informatii sunati la 0766310521 sau intrati pe www.pensiuneaozon.ro... (Pensiunea Ozon)

Pensiunea Ozon

Pensiunea Ozon

Oferim cazare la pensiune in Boga zona M-tilor Apuseni.pret: 50,00 ron/noapte /persoana.Pensiunea dispune de restaurant,discoteca,teren tenis,teren fotbal.Copii sub 14 ani au tarif de 30,00 ron pe noapte/copil.Ptr mai multe informatii accesati www.pensiuneaozon.ro... (Pensiunea Ozon)

Cazare in Muntii Apuseni la Pensiunea Boga Cristal

Cazare in Muntii Apuseni la Pensiunea Boga Cristal

Dorina Buz (Telefon: 0745-624.505, 0722-559.891, 0359-413.755) Ofer cazare in Muntii Apuseni la Pensiunea Cristal in statiunea montana B. Pensiunea este un minicomplex turistic format dintr-o vila si 2 casute de weekend, este situata in Muntii Apuseni pe relatia Beius - Sudrigiu la 11 km de Pietroasa. Capacitatea pensiunii este de 10 persoane in vila si 14 persoane in casutele de weekend. Mai multe... (Cazare in Muntii Apuseni la Pensiunea Boga Cristal)