Pensiunea CANDY se afla in unul  din cele mai frumoase si mai linistite zone din M-tii Bihorului. Constituie o zona aparte in ansamblul zonelor carstice din Bihor, prin numarul mare de izvoare si izbucuri care tradeaza o  intensa activitate carstica, in care se remarca Cheile Videi, cele mai lungi chei din M-tii Apuseni., avand o lungime de 10 km.

Lacul de acumulare Vida intregeste peisajul, fiind cautat pentru plimbari, sporturi nautice sau pescuit.

Pensiunea Candy va ofera ambientul necesar sa petreceti un concediu departe de agitatia urbana, in locul unde obiceiurile din batrani sunt inca pastrate si natura neexploatata de omeste gata sa va ofere binefacerile ei asupra sanatatii dumneavoastra!

Va stam la dispozitie cu 3 camere confosrtabile dotate cu pat matrimonial ( cu posibilitate de pat suplimentar pt copil), un apartament spatios (capacitate 4 persoane), baie proprie in fiecare camera, TV, acces la internet si posibilitatea sa degustati din preparatele traditionale specifice zonei.

Pret: 75 ron/ camera

OFERTA REVELION 2010  sau CRACIUN: 250 euro / persoana - cazare 4 nopti + 3 mese pe zi + masa festiva de REVELION sau CRACIUN + program artistic traditional in noaptea de REVELION sau CRACIUN.

                                      sau

               190 euro/ persoana- cazare 4 nopti +masa festiva de CRACIUN sau REVELION + program artistic de REVELION sau CRACIUN.

Date de contact: CIOCIC ANGELA VARBAN CRISTINA (Telefon: 0788-252525, 0758566198)

Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: