Pensiunea CANDY se afla in una din cele mai linistite si frumoase zone din Muntii Bihorului.Constituie o zona aparte in ansamblul zonelor carstice din Bihor,prin numarul mare de izvoare si izbucuri, care tradeaza o intensa activitate carstica in care se remarca Cheile Videi, cele mai lungi chei din Muntii Apuseni, cu o lungime de 10 km.

Lacul de acumulare Vida intregeste peisajul, fiind cautat pentru plimbari in zona, pescuit si sporturi nautice.

Pensiunea CANDY va ofera ambientul necesar sa petreceti un sejur departe de agitatia urbana, in locurile unde obiceiurile din batrani sunt inca pastrate si natura neexploatata de om este gata sa va ofere beneficiile ei asupra sanatatii dumneavoastra!

Pensiunea dispune de:  3 dormitoare cu pat matrimonial, un apartament spatios( capacitate 4 persoane), baie proprie, TV, acces la internet,bucatarie dotata complet, deasemenea posibilitatea sa degustati din preparatele culinare traditionale  zonei si sa efectuati trasee turistice prin care sa va umpleti sufletul cu frumusetea  zonei.

OFERTA SPECIALA REVELION: 250  euro/persoana- 4 nopti de cazare, 3 mese pe zi (MD, P, C), masa festiva de Revelion, program artistic traditional in noaptea dintre ani. 

sau

190 euro/persoana- 4 nopti cazare, cina festiva de Revelion, program artistic traditional in noaptea dintre ani.( optional: pensiunea dispune de bucatarie dotata complet pt a va putea pregati  mesele neincluse in oferta)

Pentru detalii puteti vizita site-ul nostru:    www.pensiuneacandy.ro

 

Date de contact: VARBAN CRISTINA (Telefon: 0758566198)

APARTAMENT HPIM1005 HPIM1017
HPIM1022 HPIM1039 HPIM1062 LIVING ROOM PICT0196 PICT0200 PICT0207 PICT0211 PICT0215 PICT0219
Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: