Pensiunea candy

Pensiunea candy

002... (Pensiunea candy)

Casa LUCA

Casa LUCA

Casa LUCA vă oferă cazare într-o zonă pitorească, liniștită și primitoare la poalelele pădurii din frumosul sat Luncasprie Nr. 18, Com. Dobrești,județul Bihor,la 40 km de Băile Felix și 50 km de orașul Oradea.Dacă doriți să fugiți de zgomotul orașului, de poluarea aerului și poluarea fonică, la Casa LUCA găsiți aer minunat și concert gratis : interpreții principali sunt vântul care adie printre... (Casa LUCA)

OFERTA SPECIALA DE REVELION-PENSIUNEA CANDY

OFERTA SPECIALA DE REVELION-PENSIUNEA CANDY

Pensiunea CANDY se afla in una din cele mai linistite si frumoase zone din Muntii Bihorului.Constituie o zona aparte in ansamblul zonelor carstice din Bihor,prin numarul mare de izvoare si izbucuri, care tradeaza o intensa activitate carstica in care se remarca Cheile Videi, cele mai lungi chei din Muntii Apuseni, cu o lungime de 10 km. Lacul de acumulare Vida intregeste peisajul, fiind cautat pentru... (OFERTA SPECIALA DE REVELION-PENSIUNEA CANDY)

Pensiunea CANDY- REVELION 2010

Pensiunea CANDY- REVELION 2010

Pensiunea CANDY se afla in unul  din cele mai frumoase si mai linistite zone din M-tii Bihorului. Constituie o zona aparte in ansamblul zonelor carstice din Bihor, prin numarul mare de izvoare si izbucuri care tradeaza o  intensa activitate carstica, in care se remarca Cheile Videi, cele mai lungi chei din M-tii Apuseni., avand o lungime de 10 km. Lacul de acumulare Vida intregeste peisajul,... (Pensiunea CANDY- REVELION 2010)

PENSIUNEA CANDY

PENSIUNEA CANDY

Pensiunea Candy se afla in una dintre cele mai linistite si mai frumoase zone din Muntii Bihorului. Constituie o zona aparte in ansamblul zonelor carstice din Bihor, prin numarul mare de izvoare si izbucuri care tradeaza o intensa activitate carstica in care se remarca cheile Videi, cele mai lungi chei din Muntii Apuseni, peste 10 km. Lacul de acumulare Vida intregeste peisajul, fiind cautat... (PENSIUNEA CANDY)

Cazare Bihor, Luncasprie, Pensiunea Candy

Cazare Bihor, Luncasprie, Pensiunea Candy

Pensiunea CANDY se afla in una dintre cele mai frumoase si mai linistite zone din Muntii Bihorului. Constituie o zona aparte in ansamblul zonelor carstice din Muntii Bihorului.  Constituie o zona aparte in ansamblul zonelor carstice din Bihor prin numarul mare de izvoare si izbucuri, care tradeaza o intensa activitate carstica, in care se remarca Cheile Videi, cele mai lungi din Muntii Apuseni,... (Cazare Bihor, Luncasprie, Pensiunea Candy)

Cazare Bihor, Luncasprie, Pensiunea Candy

Cazare Bihor, Luncasprie, Pensiunea Candy

Pensiunea Candy se afla in una dintre cele mai frumoase si mai linistite  zine din Muntii Bihorului.Constituie o zona aparte in ansamblul zonelor carstice, prin numarul mare de izvoare si izbucuri, care tradeaza o intensa activitate carsticain care se remarca Cheile Videi, cele mai lungi chei din Apuseni, 10 km.Lacul de acumulare Vida intregeste peisajul , fiind cautat pentru plimbari in zona,... (Cazare Bihor, Luncasprie, Pensiunea Candy)