PENSIUNEA ETAP

PENSIUNEA ETAP

Oferta de cazare in Arad. PENSIUNEA ETAP (Pensiune în Arad), deschisa din 01.09.2009 este situata în Arad pe soseaua de Centura , cartierul Gai ,din Arad spre Vama Nãdlac si Vama Turnu , în apropierea Manastiri Gai,lînga statie de autobuz , la 2 km fatã de Centrul Comercial Armonia, Bricostore si la 1,5 fatã de Piata de masini. Pensiunea ETAP dispune... (PENSIUNEA ETAP)

Pensiunea Roua*** ARAD

Pensiunea Roua*** ARAD

Pensiune Roua are o experienta de 11 ani in domeniul turismului.Dupa o noapte de odihna la Pensiune Roua dimineata va asteapta un mic dejun bogat. Pensiune Roua este situata in Municipiul Arad.Pensiune Roua se afla la intrarea in Arad dinspre Deva prima strada pe partea dreapta din oras. Pensiune Roua se afla la 200 m de centura orasului ce duce direct la vama Nadlac si la 3 km de centrul orasului... (Pensiunea Roua*** ARAD)

Cazare Arad, Hotel Riga

Cazare Arad, Hotel Riga

Hotel RIGA** Calea Timisorii 201-203, Arad 310229 Judetul Arad Tel.: 0357/435921 Fax: 0357/438931 Email: hotel-riga@hotmail.com. Hotelul RIGA, situat la intrarea în Arad, pe artera principala Arad-Timisoara va asteapta pentru a va oferi serviciile sale si va promite un sejur de maxim confort punându-va la dispozitie camerele sale single duble sau matrimoniale.... la un pret cu 15% mai mic... (Cazare Arad, Hotel Riga)