Casa Lates este o pensiune familiala situata la 5 km. de orasul Vatra Dornei, intr-un cadru natural de exceptie. Pensiunea este ferita de zgomotul si traficul greu si are in acelasi timp un acces auto foarte bun printr-un drum nou asfaltat. Pensiunea este o oaza de liniste, locul ideal pentru a evada din viata cotidiana si a petrece un sejur de neuitat, in orice anotimp, intr-un cadru pitoresc.
   Ospitalitatea specifica Bucovinei, confera sejurului dumneavoastra, o nota de relaxare si destindere. Cele 5 camere cu pat dublu, mobilate modern, dotate cu tv, incalzire centrala, ofera confortul dorit de dumneavoastra. Pensiunea va ofera acces la o bucatarie bine echipata si un gratar profesional in curtea mare de la poalele dealului. In fata casei se afla o parcare mare pentru oaspeti.
   La cerere se pot organiza excursii la manastirile din Bucovina si Neamt, spectacole folclorice, concursuri de pescuit sportiv, river-rafting, calarie si in functie de sezon, plimbari cu caruta sau sania trasa de cai.
   Va punem de asemenea la dispozitie echipament pentru diferite jocuri si activitati: saniute, sah, table, carti etc.

  Va asteptam cu drag!

Date de contact: Florin Lates (Email: ) (Telefon: 0040-744833663, 0040-740782763, 0040-230576038)

Colaj Casa Lates 1 dormitor2 mititei
Poarta poze casa lates 004
Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: