vila popas

vila popas

ofer cazare de revelion 2016-2017 pentru grupuri de tineri, vila situate langa orasul vatra dornei, 5camere,2 bai,living, bucatarie, dotata cu central,apa calda non-stop,internet Wi-Fi,cablu,relatii la nr. 0747497446.... (vila popas)

Cazare Vatra Dornei, Pensiunea Casa Lates

Cazare Vatra Dornei, Pensiunea Casa Lates

  Casa Lates este o pensiune familiala situata la 5 km. de orasul Vatra Dornei, intr-un cadru natural de exceptie. Pensiunea este ferita de zgomotul si traficul greu si are in acelasi timp un acces auto foarte bun printr-un drum nou asfaltat. Pensiunea este o oaza de liniste, locul ideal pentru a evada din viata cotidiana si a petrece un sejur de neuitat, in orice anotimp, intr-un cadru pitoresc.... (Cazare Vatra Dornei, Pensiunea Casa Lates)

Cazare Vatra Dornei, Casa Geogre

Cazare Vatra Dornei, Casa Geogre

O casa pitoreasca, retrasa unde linistea domneste si aerul te intinereste. Va punem la dispozitie cele trei camere ale noastre cu un total de 6 locuri. Camerele au: - baie pe hol - camere cu balcon - telefon in camera - TV in camera Veti mai avea acces la bucataria cu frigider, livng, curte si gratar. Pentru cei care nu pot renunta la informatie, casa are acces internet. Masinile... (Cazare Vatra Dornei, Casa Geogre)

Cazare Vatra Dornei, Cabana Telescaun

Cazare Vatra Dornei, Cabana Telescaun

Transportul pe cablu : instalatie de tip telescaun (120 de scaune cu cate 2 locuri), urcarea se face in aproximativ 25 de min.) Cazare : complexul turistic dispune de 7 camere cu o capacitate totala de 23 locuri 5 casute cu o capacitate totala de 18 locuri (casutele urmeaza sa fie date in functionare, dupa terminarea finisajelor) Alimentatie publica: restaurantul cu bucarie si barul va... (Cazare Vatra Dornei, Cabana Telescaun)

Cazare Vatra Dornei, Apartament Iacob

Cazare Vatra Dornei, Apartament Iacob

Cazare in Vatra Dornei, apartament 3 camere. Zona centrala, aproape de parc, de pirtia de sky. Fiecare camera cu tv cablu, mobilier nou,renovata proaspat, acces la bucatarie (dotata complet),semnal GSM. Tel. 0746268324, 0740054186, 0230370154... (Cazare Vatra Dornei, Apartament Iacob)

Cazare Vatra Dornei, Pensiunea cu Ceas

Cazare Vatra Dornei, Pensiunea cu Ceas

Pensiunea, situata in com. Dorna Arini, sat Cozanesti, la 5 km de Vatra Dornei pe drumul spre Piatra Neamt, este asezata la marginea padurii, la 50 m de soseaua nationala, intr-o zona foarte linistita. Capacitatea de cazare este de 5 camere cu pat matrimonial si un apartament format din 2 camere (una dubla si una cu o canapea). Fiecare camera dispune de baie, cablu TV, internet, balcon. La parter... (Cazare Vatra Dornei, Pensiunea cu Ceas)

Cazare Vatra Dornei, Casa Iacob

Cazare Vatra Dornei, Casa Iacob

Cazare in Vatra Dornei Zona centrala, aproape de parc, de pirtia de sky. Pret negociabil lei/noapte/camera cu frigider, tv cablu, acces la bucatarie,semnal GSM, mobilier nou,renovat proaspat. Tel. 0746268324, 0740054186,0230370154... (Cazare Vatra Dornei, Casa Iacob)

Cazare Vatra Dornei, Pensiunea RubynN

Cazare Vatra Dornei, Pensiunea RubynN

Pensiunea Ruby'nN situata in Vatra Dornei este o locatie de cca 1000mp,compusa din 10 camere duble,cu paturi matrimoniale si mobilier din lemn masiv, cu baie proprie,amplasate la etajul 1 si la mansarda.Camerele au dimensiuni da cca 20-25 mp cu inaltimi de 2,5-3.5m, fiecare camera avand design si culori diferite. La parter pe cca 600mp sunt amplasate : -clubul de distractii cu 4 mese de biliard... (Cazare Vatra Dornei, Pensiunea RubynN)

Cazare Vatra Dornei, Agentia Tara Dornelor

Cazare Vatra Dornei, Agentia Tara Dornelor

Oferim perspectiva alegerii directe (telefoane si contacte pensiuni) ptr 99 % din pensiunile din Vatra Dornei si imprejurimi. Informatiile sunt exacte, exista poze in detaliu, doar bunavointa si chef de venit aici - sa fie !. Agentia se ocupa in principal de servicii, dupa ce apareti aici.Calarie, mountain bike, plimbari montane auto cu ghid samd. Daca va decideti... noi zicem ca nu veti regreta.... (Cazare Vatra Dornei, Agentia Tara Dornelor)