Pensiunea CASA CU FLORI este situata la numai 2000 metri de magistrala rutiera E576, care face legatura între Nordul Moldovei si Transilvania. Peisajul de vis, muntii din imprejurimi,îmbracati cuverdele padurilor de brad, a pajistilor din jur, vin sa completeze senzatia de relaxare si caldura oferita de interioarele pensiunii. Iarna bucovineana, cu zapezile ei bogate, primavara cu ale sale Sfinte Sarbatori, rânduite aici poate mai frumos decât oriunde în România, apoi vara bogata si plina de ispite întâlnite la tot pasul în codrii Tarii de Sus si toamna prelunga, însorita si îmbelsugata sunt tot atâtea motive de a ne trece pragul si a uita pentru câtva timp de alergatura si grijile zilnice. Pensiunea CASA CU FLORI poate reprezenta un punct de plecare catre monumentele istorice din zona printre care amintim Manastirea Moldovita, Manastirea Voronet, Manastirea Sucevita etc. Deasemenea poate constitui un punct de plecare in excursii montane pe muntele Rarau, care este situat la doar 25 km de pensiunea noastra. Aici puteti sa va delectati privirile cu mirificile peisaje bucovinene, sa respirati aerul curat de muncte sau sa mergeti la o partida de pescuit in raul Moldovita care se afla la doar cateva zeci de metri. Pentru toate acestea pensiune CASA CU FLORI este locul ideal.

Pensiunea CASA CU FLORI dispune de incalzire centrala. Toate cele 6 camere sunt dotate cu televizoare color conectate la reteaua de cablu. Pensiunea CASA CU FLORI imbina in ambianta interioara, atat stilul rustic si autentic bucovinean cat si stilul modern prin dotarile de ultima ora din baile care deservesc pensiunea. Deasemenea, oaspetii pensiunii beneficiaza de numeroasele dotari de ultima ora cum ar fi: tel. mobil, internet etc.

Pensiunea CASA CU FLORI va ofera 12 locuri de cazare in 6 camere dupa cum urmeaza:
- 3 camere cu bai proprii;
- 1 apartament cu 2 camere cu baie comuna;
- 1 camera cu acces la baie comuna.

Pensiunea CASA CU FLORI este amplasata in comuna Vama, judetul Suceava, la circa 2 km pe soseaua care face legatura intre comuna Vama si Vatra Moldovitei. Pensiunea se afla la o distanta de 2000 m. de drumul european E 571, care face legatura intre nordul Moldovei si Ardeal. Pensiunea CASA CU FLORI este situata la o distanta de cca. 60 km de municipiul Suceava, 17 km de municipiul Campulung Moldovenesc si cca. 170 km de municipiul Iasi. Aici se mai poate ajunge cu trenul pana in comuna Vama, de unde va este asigurat transportul pana la pensiunea noastra. Daca doriti sa ajungeti aici pe calea aerului, o puteti face pana la aeroportul Salcia (Suceava), de unde, deasemenea transportul va poate fi asigurat pana la pensiunea noastra. Pensiunea CASA CU FLORI va asteapta sa ii treceti pragul si va doreste un sejur minunaat.

VA ASTEPTAM CU DRAG!

Date de contact: Suhani Florica (Email: ) (Telefon: 0230-576440)

Casa Cazare Suceava 1 Cazare Suceava 10
Cazare Suceava 2 Cazare Suceava 3 Cazare Suceava 4 Cazare Suceava 5 Cazare Suceava 6 Cazare Suceava 7 Cazare Suceava 8 Cazare Suceava 9
Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: