cabana crys&oana

cabana crys&oana

... (cabana crys&oana)

Cazare Vama, Suceava, Cabana Crys&Oana

Cazare Vama, Suceava, Cabana Crys&Oana

cabana este situta la aproximativ 45 Km de municipiul Suceava,pe traseul DN17 Suceava-Gura-Humorului-Frasin-Molid-Cabana crys&oana,inconjurata de peisaje deosebite...   ... (Cazare Vama, Suceava, Cabana Crys&Oana)

Cazare Suceava, Casa cu Flori

Cazare Suceava, Casa cu Flori

Pensiunea CASA CU FLORI este situata la numai 2000 metri de magistrala rutiera E576, care face legatura între Nordul Moldovei si Transilvania. Peisajul de vis, muntii din imprejurimi,îmbracati cuverdele padurilor de brad, a pajistilor din jur, vin sa completeze senzatia de relaxare si caldura oferita de interioarele pensiunii. Iarna bucovineana, cu zapezile ei bogate, primavara cu ale sale... (Cazare Suceava, Casa cu Flori)

Cazare Suceava, Casa Nichita

Cazare Suceava, Casa Nichita

Casa NICHITA se afla la poalele obcinei Feredeului pe drumul european E576,in com. Vama jud. Suceava-ofera cazare in patru camere cu paturi duble,tv si trei bai. Puteti petrece concediul,sfarsitul de saptamana sau zilele libere intr-o gradina plina de verdeata si flori de cimp,puteti vizita manastirile din nordul BucovineI,drumetii prin padurile si dealurile din apropiere,puteti petrece in jurul gratarului... (Cazare Suceava, Casa Nichita)