CASA VICOL

CASA VICOL

VINO LA CASA VICOL SI PETRECE ALATURI DE PRIETENII SI FAMILIA TA CUMPANA DINTRE ANII 2011-2012 LA PRETURI SI CONDITII DE VIS! VA INVITAM SA GUSTATI DIN PREAPLINUL SPECIFICULUI SI GUSTULUI BUCOVINEI INTR-UN AMBIENT ELEGANT IMBOGATIT CU SUFLETUL PRIMITOR AL GAZDELOR DE SUB MUNTE CU BUCATE ALESE FACUTE IN CASA,DUPA OBICEIUL BUCOVINEAN. DUPA O PLIMBARE CU SANIA PE PARTIA DIN APROPIERE VA INTAMPINAM NOI... (CASA VICOL)

WOODLAND

WOODLAND

Cabana este situata... (WOODLAND)

Casa Delia

Casa Delia

Situata intr-un cadru natural placut, Casa Delia va ofera posibilitatea de a petrece clipe deosebit de frumoase pe aceste meleaguri.Alaturi de frumusetea naturii,pe care o gasiti in aceasta zona mai puteti vizita si alte obiective turistice cum ar fi: Casa Memoriala Nicolae Labis, Manastirea Slatina, Manastirea Rasca, Muntii Stanisoarei si Crucea Talienilor (locul in in care sa filmat filmul ... (Casa Delia)

CASA VICOL

CASA VICOL

CASA VICOL SE AFLA IN COMUNA MALINI ,JUD.SUCEAVA LANGA CASA NATALA A POETULUI NICOLAE LABIS,LA 7 KM DE PARTIA DE SKI VALENI STANISOARA ,LA 20 KM DE ORASUL FALTICENI. CASA VICOL ESTE FORMATA DIN 6 DORMITOARE ,2 BAI, UN SALON PENTRU DISTRACTII,O BUCATARIE,INCALZIRE PRIN CENTRALA. OFERTA CRACIUN PACHET 3 ZILE: 1200 EURO CAZARE + MD; 1500 EURO CAZARE+3 MESE:1800 EURO CAZARE+3 MESE+POMANA PORCULUI OFERTA... (CASA VICOL)

CASA VICOL

CASA VICOL

CASA VICOL SE AFLA IN COMUNA MALINI ,JUD. SUCEAVA LINGA CASA NATALA A POETULUI  NICOLAE LABIS LA 7 KM DE PARTIA DE SKI VALENI STANISOARA SI 20 KM DE ORASUL FALTICENI. CASA VICOL ESTE COMPUSA DIN 6 DORMITOARE ,2BAI,UN SALON PENTRU DISTRACTII,O BUCATARIE ,INCALZIRE PRIN CENTRALA OFERTA PENTRU CRACIUN PACHET 3 ZILE-1200 EURO CAZARE +MIC DEJUN,1500 EURO CAZARE +CELE TREI MESE, 1800 EURO CAZARE +3... (CASA VICOL)

Cazare Suceava, Casa Vicol

Cazare Suceava, Casa Vicol

Casa Vicol este situata in jud.Suceava,com.Malini,sat.Poiana Marului,langa casa natala a poetului Nicolae Labis. Orase apropiate: Falticeni-25km,Suceava-50km,GuraHumorului-20-km, Imprejurimi turistice: -La 5km distanta de Partia de schi Valeni-Stanisoara, -M-rea Slatina(construita de voievodul Alexandru Laspusneanu)-6km -M-rea Rasca Slatioara-25km -Trecatoarea Pasu Stanisoara Crucea Talienilor(unde... (Cazare Suceava, Casa Vicol)