Cabana Poiana - Atunci cand agitatia orasului te doboara, ia o pauza, revino la origini, la liniste, si pace.
Situata dincolo de aglomeratia, poluarea si monotonia de zici cu zi a orasului, cabana Poiana este cea ce te deconecteaza, te relaxeaza si te invioreaza asa cum ai visat dintotdeauna.

Dincolo de crestele muntilor, dincolo de susurul raului, dincolo de ciripitul pasarilor gasesti cabana visurilor tale, cabana Poiana, care uimeste in priumul rand prin izolare, prin frumusete si prin puritatea aerului ce iti invadeaza plamanii la simpla ei vedere.Cabana este de o frumusete extraodrinara. Imprejurimile sunt salbatice, neatinse de om, iar atmosfera rustica fac din vacanta ta o experienta de neuitat. Printre cele 8 camere ce intra in componenta sa, intalnim si o camera special amenajata pentru copii, plina cu jucarii, vopsita in culori deschise, tinandu-i ocupati pe cei mici, si permitandu'ti astfel sa te relaxezi, chiar daca ai alaturi de tine si pe cei nazdravani.

Zona in care este amplasata maiestuasa cladire este denumita popular Poiana, de unde si denumirea cabanei. Peticul de salbaticie in care se afla situata aceasta nu s-a schimat de multi ani, astfel ca, frumusetea locului a ramas intacta...ca odinioara. Cat de frumos poate sa fie sa te lasi adormit de ciripitul pasarilor, de susurul apei, si de imbietoarul miros de iarba proaspat cosita.

Unde este situat acest mic Paradis? In coltul indepartat al Bucovinei, unde toate au ramas cum au fost dintotdeauna...naturale, mai exact, in Doroteia, la doar 10 km de Gura Humorului si de manastirile binecunoscute Voronet Si Manastirea Humorului.

Date de contact: gemanar cristian (Email: ) (Telefon: 0761-435.269)

Cazare Suceava 1 Cazare Suceava 2 Cazare Suceava 3
Cazare Suceava 4 Cazare Suceava 5 Cazare Suceava 6
Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: