Despre Cabana Royal - Campulung Moldovenesc

Ati nimerit exact unde trebuia daca doriti momente de liniste alaturi de cei dragi.

Prin serviciile noastre incercam sa va oferim calitatea si linistea dorita departe de viata cotidiana. Acest loc este ideal pentru a petrece weekend-uri si sejururi alaturi de familie si cei dragi. Cei ce ne-au calcat pragul prima oara au facut-o si a doua oara.


Sa nu uitam si de vestitele plimbari cu carul tras de boi. - Cabana Royal este o baza excelenta pentru turul manastirilor. Majoritatea obiectivelor turistice importante din Bucovina sunt amplasate pe o raza de maximum 2 ore de mers cu masina. Atuul pensiunii noastre este ca pastram avantajul proximitatii unui oras important, avand in acelasi timp toate beneficiile unei vacante de exceptie: liniste, aer curat, verdeata si nu in ultimul timp, ospitalitatea traditionala Bucovinei.


Cabana este inconjurata de o gradina spatioasa, avand de asemenea un gratar si mese exterioare. Va sunt puse la dispozitie 12 camere duble si un apartament cu living, dotate fiecare cu baie proprie, tv cu cablu, mini-bar, internet, telefon. Micul dejun si room-service sunt incluse in pret.

Eleganta, curatenia impecabila, linistea, o atmosfera familiala - iata cateva norme de ospitalitate care, pentru noi gazdele, sunt lege.

Restaurantul are o bucatarie ultramoderna in care isi desfasoara activitatea o echipa de maestrii bucatari ce pot satisface cele mai rafinate gusturi.

Cabana Royal va invita sa petreceti o vacanta de neuitat la munte, in cadrul intim al pensiunii de trei stele, unde relaxarea si satisfactia maxima sunt reguli.

Date de contact: Nechita George (Email: ) (Telefon: 0756-816.529)

Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: