Cazare Cmapulung Moldovenesc Vila Claudia si Ramona

Cazare Cmapulung Moldovenesc Vila Claudia si Ramona

oferim pensiune completa in vila constructie noua ,14 locuri de cazare in camere matrimoniale dotate cu bai propii.Vila are bucatarie complet-utilata living spatios cu semineu 24 locuri la mese .gratar foisor in curte.... (Cazare Cmapulung Moldovenesc Vila Claudia si Ramona)

Cazare Campulung Moldovenesc, Cabana Royal

Cazare Campulung Moldovenesc, Cabana Royal

Despre Cabana Royal - Campulung Moldovenesc Ati nimerit exact unde trebuia daca doriti momente de liniste alaturi de cei dragi. Prin serviciile noastre incercam sa va oferim calitatea si linistea dorita departe de viata cotidiana. Acest loc este ideal pentru a petrece weekend-uri si sejururi alaturi de familie si cei dragi. Cei ce ne-au calcat pragul prima oara au facut-o si a doua oara. Sa... (Cazare Campulung Moldovenesc, Cabana Royal)

Cazare langa Masivul Rarau la Pensiunea Casa Lates

Cazare langa Masivul Rarau la Pensiunea Casa Lates

In mijlocul naturii, la un pas de Masivul Rarau este pozitionata pensiunea “Casa Lates” inaugurata in toamna anului 2005. Constructia imbina farmecul traditional al materialelor de constructie clasice(lemn) cu dotarile interioare ultramoderne. In imediata apropiere sunt situate cateva din cele mai de pret atractii turistice din Bucovina precum Manastirea Voronet, Manastirea Moldovita, Manastirea... (Cazare langa Masivul Rarau la Pensiunea Casa Lates)