Cazare in Timisoara in garsoniere

Cazare in Timisoara in garsoniere

Inchiriez in regim hotelier in Timisoara garsoniere in bloc civilizat , amenajate, zona centrala-Complex sau Billa-Spitalul Judetean, bucatarie utilata,mobilier nou,pat matrimonial cu saltea superortopedica, lenjerie+prosoape, tv color, baie cu vana, podele laminate,spoturi, balcon,totul nou, vizionare+detalii la www.cazaretm.go.ro ,tel. 0743008655, pret 20 euro/noapte... (Cazare in Timisoara in garsoniere)

Pensiune Venus

Pensiune Venus

Situata intr-o zona linistita a orasului Timisoara, Venus *** Pensiuni Timisoara va invita sa petreceti clipe de neuitat intr-un ambient familial si rustic , Pensiune Venus in Timisoara se afla într-o poziţie privilegiată faţă de centrul oraşului, aeroport, şi gară : - la 5 minute de Spitalul Judetean, stadionul Dan Paltinisan, Gara de Nord, Catedrala Ortodoxa si centrul orasului, - la... (Pensiune Venus)

Hotel Perla Timisoara

Hotel Perla Timisoara

Complexul Hotelier Perla este situat in centrul orasului Timisoara. Acesta dispune de 3 hoteluri de 3 stele: Hotel Perla 1, Hotel Perla 2 si Hotel Perla 3 si de un hotel de 4 stele, Hotel Perla 4. Complexul hotelier este dotat cu 84 de camere cu paturi matrimoniale, 18 apartamente si 2 apartamente de lux. Complexul hotelier pune la dispozitia clientilor o sala de conferinta cu o capacitate de 120 de... (Hotel Perla Timisoara)

Cazare in garsoniere in regim hotelier

Cazare in garsoniere in regim hotelier

Apartament cu o camera (Complexul Studentesc - Timisoara) - Amplasament : in cea mai animata zona din vestul tarii , centrul Complexului Studentesc (zona1) , inconjurat de diferite restaurante , fast-fooduri , baruri si discoteci, Salonul de infrumusetare "Monica" , exchange houses . - Descriere: apartamentul este confort 1 decomandat, fiind compus din hol de acces cu garderoba , bar... (Cazare in garsoniere in regim hotelier)