Cabana Andreea va asteapta sa petreceti o vacanta minunata in Clisura Dunarii, oferindu-va cele mai bune conditii de cazare si agrement intr-un peisaj pitoresc.
Daca alegeti Cabana Andreea pentru concediul dumneavoastra, nu veti gasi doar “un loc de cazare”, ci o adevarata oaza de relaxare si distractie. O baie in piscina, o plimbare cu barca, pescuitul sau drumetiile in imprejurimi vor satisface atat gusturile iubitorilor de apa cat si pe cele ale iubitorilor de munte.

Este situata pe malul Dunarii, pe DN 57 (soseaua Moldova Noua – Svinita - Orsova), la 55 km de Orsova si la 35 km in aval de Moldova Noua (7 km in aval de Berzasca). 

Cabana va sta la dispozitie cu:
4 camere double
living
2 bai
bucatarie complet utilata
Facilitati:

centrala termica (apa calda permanent)
antena Digi TV
piscina
saltea pneumatica
sezlonguri
ponton pentru pescuit sau agrement
barca pneumatica
foisor
gratar
parcare auto

Clisura Dunarii un teritoriu plin de famec natural dar si de istorie se intinde oficial de la intrarea Dunarii pe teritoriul Romaniei la Bazias pana la Gura Vaii dupa unii sau pana la iesirea Dunarii din asa-zisele Cazane, unde Dunarea strabate cea mai ingusta si mai grandioasa zona a Defileului Dunarii.

Date de contact: Pensiunea Andreea (Email: ) (Telefon: 0745-205.918, 0746-050.876)

Cazare Orsova 1 Cazare Orsova 10 Cazare Orsova 11
Cazare Orsova 2 Cazare Orsova 3 Cazare Orsova 4 Cazare Orsova 5 Cazare Orsova 6 Cazare Orsova 7 Cazare Orsova 8 Cazare Orsova 9
Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: