Vila Adonis se afla in centrul statiunii Baile Herculane, la poalele muntelui si a hotelului Minerva, si va ofera servicii de cazare, relaxare intr-o gradina cu iarba verde, gratar si terasa in cele mai bune conditii si la preturi avantajose.
Ne situam in centrul statiunii, in zona hoteliera cu acces facil la restaurante, magazine, piata de legume si fructe, transport in comun, taxi, cluburi de noapte, terase in aer liber.
La 100 m distanta se afla restaurante unde puteti servi masa la preturi rezonabile.
Capacitate de cazare: - 4 camere cu baie proprie;
- 5 camere cu baie pe hol (2 cam/baie);
- 2 camere tip family (4 persoane);
- 1 apartament.
Pe langa spatiile de cazare oferite, mai avem pentru dumneavoastra o gradina pina cu flori, pomi fructiferi, vita de vie, unde este amplasat un gratar pentru turisti, terasa in aer liber, bucataria turistilor complet utilata si nu in ultimul rand ospitalitatea noastra.
In anotimpul rece vila dispune de incalzire centrala.
Cateva motive pentru care merita sa veniti a noi:
- vila este situata in centrul statiunii, in zona hoteliera;
- 2 stranduri sunt la o distanta de 200 m respesctiv 500 m;
- in poltica noastra de cazare pe primulloc este curatenia atat in camera catsi in baie;
- acces facil la magazine, terase, market, piata, etc
- flexibilitatea noastra si tarife minime in toate perioadele anului.
Cum ajungeti la noi?
1. Auto propriu:
Dupa ce intrati in statiunea Baile-Herculane de pe drumul european E70 mergeti aproximativ 3 km, imediat dupa ce treceti podul peste Cerna si incep sã se vadã hotelurile, pe dreapta se vede vila ADONIS peste o parcare, la poalele hotelului Minerva.
2. Trenul, Autocarul: (din gara Baile Herculane)
Dupa ce coborati in gara Baile Herculane aveti doua modalitati de a ajunge la noi. Prima cu transportul in comun asigurat de Primaria Baile Herculane cu microbuze si autobuze moderne, cu oprire la statia Dacia(chiar unde se vede complexul de hoteluri) iar a doua varianta cu TAXI care va aduce pana la noi.

Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: